facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Body en Gym Shop

Body en Gym Shop

Info

Body en Gym Shop is de winkel voor advies op het gebied van sportvoeding en trainingsadvies op maat.
Wij zijn ALTIJD gesloten op Zon en alle Feestdagen.

Geschiedenis

Body & Gym shop is opgericht door fanatieke sportliefhebbers die het maximale uit een training willen halen. Niet alleen vanuit eigen ervaringen hebben zij de kracht van sportvoeding gezien, maar ook door studies en trainingen wordt dit bevestigd. Deze shop is de meest uitgebreide in sportvoeding!

Het assortiment dat gevoerd wordt is heel veelzijdig; voor spierherstel, spieropbouw, afslanken, uithoudingsvermogen en nog veel meer zijn er diverse producten aan te raden.

Wij nodigen u graag uit in onze winkel voor een uitgebreid advies. Telefonisch advies of per mail is ook altijd mogelijk!



"Voor de beste supplementen, goed advies of gewoon voor de gezelligheid kom je naar Body en Gym Shop. De nummer 1 in sportvoeding en supplementen, met een uitgebreid kwaliteits-assortiment voor een eerlijke prijs. We zijn gevestigd in Rotterdam op de Terbregse Rechter Rottekade 178!Via social media zijn we te vinden onder #bodyengymshop. Kom je niet uit de buurt, neem dan vooral een kijkje op onze onlangs vernieuwde website.Heeft u een vraag of kom je er niet helemaal uit dan kun je contact met ons opnemen via de live chat. Bellen kan natuurlijk ook via 010 - 818 34 36."
Adres: Terbregse Rechter Rottekade 178, 3055 XH Rotterdam
Telefoonnummer: 0108183436
Stad: Rotterdam
Route: Terbregse Rechter Rottekade 178
Postcode: 3055 XH


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Body en Gym Shop openingstijden, Sport Supplementen winkel rotterdam, Fitness supplementen online shop, Pre-Workout rotterdam, Supplementen winkel Amersfoort, Supplementen winkel Amsterdam, Supplementen winkel Antwerpen, Gym body types
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Body Shape Company The Body Shape Company 2 km Like deze pagina voor nieuws en tips! The Body Shape Company is een onafhankelijk mem...
Infusion-Center Infusion-Center 2 km Vitamine infuus, alle IV behandelingen Preventieve gezondheid, Boostershots (B12) E...
Davitamon Davitamon 3 km Lekker in je vel met Davitamon multivitamines en mineralen.
Fitmaniac Fitmaniac 4 km Bokshandschoenen besteld via Bol. Snel geleverd!
Fittergy Fittergy 5 km 10 dgn de detox vegan programma van Fittergy gedaan. Olv mevr Borsje. Ik kan zeggen ...
Maximes Maximes 6 km Een premium merk dat producten verkoopt met alléén werkzame ingrediënten.
Eagle Energy Nederland Eagle Energy Nederland 8 km Natuurlijke Cafeïne inhaler. Werkt snel en is plantaardige energie bron.
Zonnetrap Zonnetrap 9 km Trainen op maat voor jong en oud leuk sfeer persoonlijke aandacht van het personeel ...
Recensies
Leuke en mooie winkel. Personeel is ook heel vriendelijk en weet alles over de producten
Goede en vriendelijke service, uitgebreid assortiment en zeer overzichtelijke winkel.
Leuke en mooie winkel. Service is ook goed
Deskundig personeel, mooie winkel ruime voorraad.
Ik zocht blood and guts van Dorian Yates pre workout. Dat ding is overal €40,- maar bij body en gym shop €30,-. Ik had nog nooit van deze winkel gehoord wan vroeg me dan ook af of het wel legit was. Wat mij dan altijd over de streep trekt is achteraf betalen, zeker als je voor de eerste keer iets besteld in een shop die je niet kent. Dus dat is een pluspunt. Daarnaast snelle levering en goede communicatie. So, jup, 5 sterren. edit: Imiddels pakketje ontvangen. Helemaal op tijd, duidelijke mail met wanneer hij zou komen én er zat ook nog wat extra's in. Hoe nice is dat??
Beantwoorden mijn vragen op een manier dat te begrijpen is voor een beginner als ik. Het voelde niet dat ze me van alles wilde aansmeren, maar vooral aandacht geven aan wat ik wil :
Dit is THE place to be voor sporters! Mooie nette zaak met zeer groot assortiment kwaliteitsproducten en vriendelijk en deskundig personeel. Hier verkopen ze niet alleen maar, je krijgt ook nog eens deskundig advies. Ze nemen de tijd voor je maar dringen niet op. Zeer prettig. Echt servicegericht. Je kunt ook online bestellen met snelle levertijd. Een aanrader!
Goede service... fijne uitleg.. veel verstand van zaken. En totaal niet opdringerig. Kortom zeker de moeite waard om hier is binnen te stappen.
Een mooie zaak van binnen, werd goed geholpen en het advies erbij was super, kom er zeker nog eens terug.
Body en gym shop is heel klantvriendelijk en is een bedrijf met producten van hoge kwaliteit. Ze zijn heel betrouwbaar en het is echt een aanrader om daar je supplementen te halen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid