facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Body Clinic

Info

The Body Clinic is een cosmetisch kliniek met als uitgangspunt een subtiel en natuurlijk resultaat. In Amsterdam en Duiven hebben wij een privé kliniek.

Geschiedenis

The Body Clinic is een collectief van esthetische artsen. The Body Clinic heeft twee eigen klinieken: een in Amsterdam en een in Duiven (regio Arnhem).

Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke rimpelvullers, die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Bovendien kiezen zij voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. Onze artsen zijn als een van besten getest door de Consumentenbond. Onze artsen zijn aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

The Body Clinic biedt u – voorafgaand aan de behandeling van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek met een arts aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies.

Producten

Rimpelbehandeling (Botox, rimpelvullers, fillers), Gezichtsbehandeling (Restylane Skinbooster, Obagi, Liquid facelift), Lichaamsbehandeling (antitranspiratie)



"The Body Clinic is al 15 jaar een toonaangevende cosmetische kliniek in Nederland, gespecialiseerd in Botox, fillers, ooglidcorrecties, huidverbetering, huidverjonging en medisch afvallen. Vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch en Duiven.Wij zijn een klantgericht, professionele kliniek die veiligheid, balans en natuurlijke esthetiek voorop stelt. The Body Clinic is "Als beste getest" door de Consumentenbond en met een 9 en 2.000 reviews de best gewaardeerde kliniek op de website Kliniekervaringen."
Adres: Achillesstraat 85 , Amsterdam 1076 PX, NL
Telefoonnummer: 020 463 8668
ln.cinilcydob@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Achillesstraat 85
Postcode: 1076 PX


Openingstijden

Maandag: 09:00-19:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-19:00
Zaterdag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: body clinic duiven, vip body clinic arnhem, body clinic ervaringen, beste botox kliniek amsterdam, body clinic amsterdam zuid, bart biermans, body clinic reviews, botox foto's
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amsterdam Plastic Surgery Amsterdam Plastic Surgery 804 meter - 4 weken geleden geweest voor botox behandeling voor hele gezicht, 250 betaald en bi...
Hair Science Institute Hair Science Institute 912 meter "Voordat ik de haartransplantatie zou ondergaan had ik wel een reëel beeld van h...
Doctors Doctors 3 km
Betaalbaar Mooier Betaalbaar Mooier 3 km Nu voor de 3 de keer fillers in m’n lippen en ik ben er echt heel blij mee!! Goed adv...
Recensies
Met een BMI van 38 ben ik op 10 maart 2023 begonnen “medisch” afvallen met het middel Saxenda via The Bodyclinic in Amsterdam. 7 weken verder ben ik inmiddels 10 kg kwijt. Saxenda ondersteunt geweldig. Die spuitjes zetten stelt niks voor, voel ik helemaal niks van, is niet eng, heel eenvoudig. Ik hou me aan een gezond voedingspatroon en aan de voorgeschreven hoeveelheid calorieën. Het gaat me makkelijk af om het vol te houden en het geeft me zo veel vertrouwen dat ik het ook de komende maanden gewoon zal kunnen volhouden. Het allerbelangrijkste is dat met de ondersteuning van Saxenda en de prettige begeleiding van de diëetiste en arts van The Bodyclinic ik niet de hele dag in mijn hoofd bezig ben met “eten” en geen gevecht meer aan 't leveren ben tegen het gevoel iets te willen of moeten eten. Zoveel meer rust in mijn hoofd en lijf. Eindelijk heb ik zicht op een gezond lichaamsgewicht. Ik kan het iedereen met serieus overgewicht aanraden!
Al jaren geklooi gehad met mijn gewicht tot ik op mijn top 143,5 kg. Alle denkbare diëten geprobeerd en zelfs een goedkeuring voor een maagverkleining gelukkig niet gedaan. Begonnen begin januari met Saxenda kuur onder goede begeleiding van the Body Clinic. Nu inmiddels bijna 15 kg en we gaan door! Ben heel blij met deze keuze en met de Bodyclinic locatie Utrecht
Wanneer ik deze kliniek binnenkwam kreeg ik meteen een betrouwbaar gevoel. Heel vriendelijk personeel en kundige artsen. Zo blij met het resultaat van mijn filler behandeling. Ik heb mijn volgende afspraak alweer gepland staan.
Ik heb een aantal weken geleden mijn lippen laten behandelen met fillers. Ik ben er ontzettend blij mee en ben onwijs goed geholpen. Het was mijn eerste keer en ze hebben me heel erg op mijn gemak gesteld en mij goed advies gegeven! Ik kom zeker terug!
Vriendelijke ontvangst, nette kliniek en een deskundige behandeling. Alles wordt netjes uitgelegd en niet gehaast. Bij vragen geven de artsen extra advies. Erg tevreden over de filler behandeling! Zeker een aanrader als je zoekt naar een goede kliniek in Amsterdam!
Dr. Hugo Ammerlaan geeft goede uitleg en stelt je op je gemak tijdens de behandeling en vertelt stap voor stap wat er gaat gebeuren. Zeer tevreden!
Ik ben hier al meerdere keren geweest voor mijn botox behandeling bij verschillende artsen. Alle artsen zijn zeer deskundig en denken met je mee. De kliniek ziet er ook top uit. Al met al is het keer op keer een hele prettige ervaring.
Kundige en vriendelijke artsen. Ze nemen de tijd voor je en stellen je gerust. Ik ben heel tevreden over het resultaat en kom volgende keer weer graag hier voor een filler behandeling!
Erg blij met de botox behandeling voor mijn frons rimpel, daar stoorde ik me langere tijd al aan. Ik werd duidelijk geïnformeerd en er werd echt de tijd genomen. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat en ik kom hier zeker terug.
Super blij met mijn resultaten. Heel hartelijk ontvangen op de kliniek. Fijne mensen, het voelde gelijk vertrouwd. Ik zou het zeker aan iedereen aanraden. Het is niet mijn laatste bezoek geweest!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid