facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Body & Beauty Care Daniëlle

Body & Beauty Care Daniëlle

Info

Website www.bbcd.nl In het hartje van Nieuwkoop vindt u ons schoonheidsinstituut, pedicurepraktijk, massagepraktijk en praktijk voor definitief ontharen.

Geschiedenis

In het hartje van Nieuwkoop vindt u ons schoonheidsinstituut, pedicurepraktijk, massagepraktijk en praktijk voor definitief ontharen.

Via facebook zullen we u op de hoogte houden van acties en evenementen. Heeft u vragen, aarzel dan niet om ze te stellen.

Innerlijke en uiterlijke verzorging zijn belangrijk voor het welzijn van ieder mens. In ons schoonheidsinstituut hebben wij diverse behandelingen en producten om uw uiterlijke verzorging te ondersteunen. Naast gelaatsbehandelingen hebben wij diverse instituutbehandelingen, die specifieke problemen aanpakken. Ook voor harsen, elektrische epilatie, huidverbetering en huidverjonging bent u bij ons aan het juiste adres. Verder zijn we gecertificeerd in definitief ontharen door middel van IPL.

Een regelmatige en professionele verzorging van de voeten, door een pedicure, kan een hoop problemen en pijn voorkomen. Dit geldt met name voor diabetes en reuma patiënten, die extra aandacht en zorg aan hun voeten te dienen besteden en daarvoor bij een gecertificeerde pedicure moeten zijn.

Massage is een van de oudste geneeswijzen en komt in vrijwel alle culturen voor.
Body & Beauty Care Daniëlle is gespecialiseerd in een aantal massages, zoals Japanse Amma-massage (vitalisering van de spieren en stimulatie van de bloedsomloop), Shiatsu (drukpuntmassage die lichaam en geest in balans brengt) en sportmassage (ter ondersteuning van de sportprestaties). Verder blijven wij ons verder ontwikkelen op het gebied van massages.

Aangesloten bij branche organisaties ANBOS en ProVoet

www.bbcd.nl
www.bbcd-shop.nl

Adres: Dorpsstraat 60a, 2421 BB Nieuwkoop
Telefoonnummer: 0172579575
Stad: Nieuwkoop
Route: Dorpsstraat 60a
Postcode: 2421 BB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nieuwkoopse Verwendag Nieuwkoopse Verwendag 474 meter Nieuwkoopse Verwendag
Salon Jani Salon Jani 538 meter Heel ontspannen en goede behandelingen, aardige mevrouw, aanrader
Beautysalon Brigitte Beautysalon Brigitte 620 meter Heel fijne behandeling ontvangen! Je bent in goede en warme handen bij Brigitte
Beautystudio Bo Ya Beautystudio Bo Ya 694 meter Goede en persoonlijke service.
Decléor Decléor 694 meter Beautystudio Bo Ya
Beautysalon Danique Beautysalon Danique 709 meter Het voelt altijd als een cadeautje als ik bij Danique ben geweest. Fijne ruimte en pr...
Lindsey's Lashes Lindsey's Lashes 719 meter Wimper extensions zetten en tanden bleken
Balance in Beauty Balance in Beauty 786 meter Huidverbetering en/of heerlijk verwennen Permanente Make-up Massage Pedicure
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid