facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Body Based

Body Based
Body Based staat voor hoogwaardige begeleiding voor een eerlijke prijs. We bieden Personal Training, Small Group Training en Yoga aan. Elk lichaam is uniek en verdiend dus ook een unieke aanpak. Ook die van jou.

"Met meer persoonlijke aandacht werken aan jouw fitness doelen. Jij bent een uniek individu, jouw lichaam is een uniek systeem. Misschien wil je meer afvallen, sterker worden, of je gewoon fitter voelen. De één heeft meer fun nodig om doelen te bereiken, de ander juist meer strenge discipline. Wij leren je kennen en stellen samen met jou een trainingsschema op om jouw doelen te bereiken.Train je liever in een groep? Doe mee met een van onze Workouts of Yoga lessen op Rotterdams meest bekende schip; het ss Rotterdam. Een unieke locatie die inspireert en motiveert!"
Adres: Vlambloem 165, 3068 JG, Rotterdam
Telefoonnummer: 0624776512
ln.desabydob@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Vlambloem 165
Postcode: 3068 JG


Openingstijden

Maandag: 07:00-22:00
Dinsdag: 07:00-22:00
Woensdag: 07:00-22:00
Donderdag: 07:00-22:00
Vrijdag: 07:00-20:00
Zaterdag: 08:00-14:00
Zondag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: Private gym Rotterdam, Personal Training Rotterdam West, Sportschool Rotterdam personal trainer, Small group personal training Rotterdam, Personal trainer Rotterdam Hillegersberg, Sportschool met begeleiding Rotterdam, Bodybuilding coach Rotterdam, Circuit Training Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lady's Gym Kralingen Lady's Gym Kralingen 4 km Aan alle dames in Rotterdam en omstreken: Kom er gezellig bij! Je bent lekker bezig, ...
David Lloyd Akragon David Lloyd Akragon 5 km Fijne club! De beste van Rotterdam... met heerlijke wellness en zeer behulpzame en vr...
Recensies
Mn vriend sport hier nu enige tijd en is heel erg tevreden over de begeleiding van Robert-Jan. RJ is een erg gemotiveerde personal coach die ook met voeding helpt en meedenkt wat echt bij jou als persoon en levensstijl past. Hierdoor is mijn vriend in 4 maanden tijd 20kg afgevallen. Met veel plezier gaat hij naar de lessen en blijft zelf ook gemotiveerd na al die tijd. Body Based is zeker een aanrader voor het verbeteren van je conditie.
Sinds mei 2022 Personal Training sessies ondernomen onder begeleiding van Robert-Jan. Mijn dank voor de professionele begeleiding en voedingsadviezen die ik gedurende mijn traject heb ontvangen. Een op maat gecreeerde trainingsprogramma die past bij mijn doelstellingen. Enorm blij met het tot nu toe behaalde resultaat; aanzienlijke afname van lichamelijke klachten, betere uithoudingsvermogen en sterkere spieren. Als je twijfelt boek een gratis proefles!
Ik heb hele fijne PT sessies gehad bij Bodybased. Er wordt veel aandacht besteed aan de juiste technieken/houding bij elke oefening inclusief goede ademhalingstechnieken. Ook wordt er goed en op maat bepaald per les wat je aankan en hoe op te hogen. In het kort, goede trainers, fijne gym, mooi resultaat, zeker een aanrader!
Samen met een vriendin heb ik vanaf juni t/m december 2022 personal training gevolgd bij zowel Robert-Jan als Anne. Al enkele jaren waren wij aan het sporten zonder het boeken van vooruitgang. Door de trainingen van Robert-Jan en Anne is deze vooruitgang er eindelijk gekomen. Naast de nuttige lessen waren ze ook gezellig. Inmiddels zijn wij zelf aan de slag gegaan en gebruiken we nog steeds alle oefeningen en kennis die we hebben opgedaan bij Body Based. Door het gebruik van de VYTAL-app ook meer kennis over voeding opgedaan die ik nog steeds toepas in mijn dagelijkse routine.
Robert is een fijne trainer die tijdens het sporten goed op je houding en ademhaling let. Hij is flexibel en kijkt met je mee naar mogelijkheden. Uitdagende trainingen en gericht op groei, maar wel met oog op wat je op dat moment fysiek aan kan. Het uur sporten is zo voorbij, Robert is gezellig en daagt je uit om nog dat beetje extra te geven waarvan je zelf dacht dat je het niet in je had. Heel blij dat ik hier begonnen ben, geen sponsor meer van een massale sportschool.. maar leuke professionele begeleiding.
Heel prettig sporten in een sportschool, waar de sfeer persoonlijk is en je je meteen welkom voelt! Er is veel aandacht voor de persoonlijke doelen en iedere training weet hij je opnieuw te motiveren. Na zes maanden trainen met Robert-Jan merk ik dan ook al enorme vooruitgang. Robert is enthousiast, professioneel en gedreven De trainingen zijn natuurlijk uitdagend, super effectief en er wordt altijd maatwerk geleverd. Iedere training bij Body Based levert nieuwe energie op!
Ik had totaal geen zin en plezier in sporten maar dat is door Robert-Jan totaal veranderd! Wat een ontzettend fijne personaltrainer is hij! Elke les is op maat en hij houd rekening met wat je wel en niet kan. Hij bouwt de training per keer op en daagt je op een hele fijne manier uit! Robert je bent een TOPPER!!!
Vanaf oktober 2021 krijg ik PT van Robert-Jan. Na de intake heb ik samen met hem mijn doel bepaald. Op basis hiervan zijn de trainingen specifiek samengesteld. Wat ik erg motiverend vind is dat de trainingen nooit hetzelfde zijn en elke keer weer wordt ik in positieve zin verrast. Daarnaast wordt goed bijgehouden wat je gewichten zijn die je aankan. Hiermee voorkomt je blessures en maak je de juiste progressie. Ik kan zeggen dat dit voor mij de beste ‘investering’ dit jaar is geweest. Ook na een half jaar ga ik nog elke keer met veel plezier sporten en merk ik dat ik steeds fitter word.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Body Based met het openbaar vervoer


Rotterdam, Droogbloem 300 meter
35
Rotterdam, Droogbloem 310 meter
35

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid