facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BODRUM Grillroom & Pizzeria

BODRUM Grillroom & Pizzeria

Info

Welkom bij Bodrum Grillroom & Pizzeria

Geschiedenis

Bodrum Grillroom & Pizzeria is onderdeel van ATI Foodcompany gevestigd te Hoeven

Adres: Sint janstraat 43, 4741 AM Hoeven
Telefoonnummer: 0165 506 282
Stad: Hoeven
Route: Sint janstraat 43
Postcode: 4741 AM


Recensies
Vanavond een pizza besteld. De vriendelijkheid, service en prijs kwaliteit verhouding waren fantastisch! 5 sterren voor deze pizzeria. Mijn dank!
Deze pitta en pizza zaak aan de grens met Belgie is ruim, wel kitscherig verlicht met dat vervelend blauw-wit ledlicht, een absolute afknapper voor gezelligheid. Het eten op zich kan er mee door en de porties zijn ruim. Het duurde alleen heel lang voor ons eten er was, terwijl de zaak leeg was. Een klant die 10min na ons binnenkwam kreeg zelfs nog eerder zijn eten, ongezien en absoluut klantonvriendelijk. De wc was wel schoon, maar vreselijk koud.
Paar maanden geleden een kapsalon en pasta met olijfolie en Spaanse peper besteld, allebei super lekker erg tevreden. Vandaag hetzelfde besteld en de kapsalon helaas zuur en de pasta 3x zo veel pepers. Ik kan goed tegen pittig eten maar dit was veel te veel. Erg jammer.
Update 2022: de pizza was net zo goed als de klantvriendelijkheid, uitstekend. Zeker een aanrader. Het eten hier is echt lekker, ik heb hier pizza, durum en kapsalon op en die waren allemaal kei lekker. Echt een aanrader om hier te gaan eten. Ik was hier een keer gaan eten toen had ik een kapsalon, die was erg mooi geserveerd. Het was bijna luxe. Ook heb ik hier ooit pizza afgehaald die was ook lekker, en er zit zo'n tafeltje in het midden zodat de doos niet tegen de pizza komt.
Pizza snel geleverd en vrij lekkerEten: 4/5
Helaas houd de bezorger niet aan alle verkeersregels tot 2x toe bijna aangereden! Trottoir wordt gebruikt als uitrit waar ze nogal onbesuisd vanaf scheuren, waar het niet voor bestemd is. Er zijn parkeerplaatsen waar ze gebruik van kunnen maken om dit soort gevaarlijke verkeerssituaties te voorkomen. Sindsdien wordt ik door de chaufeur als ik deze tegenkom uitgescholden. Eten vind ik matig dikke plakken taaie kaas op de kapsalon en lauw bezorgd.
90 minuten gewacht op bestelling! Ook nog koud eten!
Wat een waardeloze chauffeur hebben jullie in dienst. Hij weet nog niet eens wat een gelijkwaardig kruispunt is. Nou bij het Rythovius college is er dat zo een. Nog bijna doorrijden en pas op het laatste moment stoppen. Geen wonder dat die bestel bus vol deuken zit Leer toch rijden man de volgende keer eerder stoppen. Als ik uit de Bospoort gefietst kom heb ik voorrang Fietsers zijn BESTUURDERS en ik kwam van rechts.
Zo slecht heb ik nog nóóit gegeten! Een spareribs schotel met 4 botjes met nihil aan vlees en niet eens lekker! Kapsalon met patat en kaas, de doner was niet eens zichtbaar zo weinig! Knoflook saus zo zuur, dat ik het niet vertrouw! Wij klagen niet snel, maar dit is echt in en in triest! Geen 1 ster waard, deze zaak.
Nog nooit zo'n vieze kapsalon gegeten. De Pizza ook erg matig. En koude slappen ribbel friet van een huismerk supermarkt. En daar samen 26 euro voor betaald. Afzetters
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid