facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bodhi Coaching

Bodhi Coaching

Info

Bodhi Coaching is een coachingsbedrijf dat de natuur inzet om tot zelfinzicht te komen. Vanuit je eigen kracht bouwen aan jezelf en je geluk.

Geschiedenis

Welkom om de facebookpagina van Bodhi Coaching.

De bodhiboom, ook wel 'banyan' genaamd, is een heilige boom voor boeddhisten. Onder deze boom bereikte Gautama Boeddha, de geestelijk leraar en stichter van het boeddhisme, 'Bodhi' ( opperste kennis, verlichting, ontwaking ). Daarom wordt de bodhiboom 'de boom der ontwaking' beschouwd als heilig en staat het symbool voor het bereiken van verlichting.

Met mijn coachingspraktijk wil ik graag mensen inzicht geven in hun eigen ik (kennis), hun belangrijkste waarden in het leven laten inzien (ontwaken) en daadkracht geven om hun doel te gaan realiseren of verdriet los te laten (verlichting).
De boom is voor mij een belangrijk symbool, naast de verankering met haar wortels in de aarde (stabiel en geaard met zichzelf en de natuur) en haar dansende takken op de wind (mee gaan in verandering) is het ook een knipoog naar mijn achternaam.

Ik ben Karin van den Boomen en mijn aanpak is gebaseerd op NLP (ik ben gecertificeerd door Eviont als NLP practitioner) en daarnaast ben ik gecertificeerd als Wandelcoach en TriA Walk Facilitator door Wandelcoach Nederland.

Door deze aanpak kun je met bijna ieder vraagstuk bij mij terecht. Ik help je je eigen hulpbronnen te vinden, met de natuur als inspiratiebron.

Als Wandelcoach loop ik graag stuk op je levenspad met je mee. Tijdens onze wandelingen kun je gaan ervaren hoe het kan voelen als je je doel bereikt hebt, wat je tegenhoudt om deze stap te zetten en welke eerste stap je weer opweg kan helpen.

De natuur helpt je daarbij om terug naar jezelf te gaan. In jou zit de kracht om je droom te realiseren en te bouwen op vandaag. Vandaag is de basis voor morgen.

Mijn coachingspraktijk biedt je diverse vormen van begeleiding:
• Individuele (wandel)coaching
• Groepswandelingen
(TriaWalk) http://www.tria-walk.nl/
• Stiltewandelingen
• Belevingsworkshops
waarbij beelden t.a.v. je "droom" op een doek geschilderd worden puur vanuit het gevoel of een mandela met natuurlijke materialen worden gemaakt
• Later wordt hier nog een B&B aan toegevoegd, zodat ik B&B, coaching en workshops ook in combinatie ga aanbieden.

Op dit moment is mijn website nog “under construction”
Voor meer informatie kun je een berichtje sturen.

Met mijn praktijk richt ik me op Ondernemers en Echtscheidingen.

Mijn eigen interesse en levenservaring ligt op de volgende vlakken:
• scheidingscoaching
• rouwverwerking
• (alleenstaande) ouder (van pubers)
• teambuilding voor bedrijven
• ondernemers
* loopbaanontwikkeling

Adres: Hoofdstraat 42, 5528 AK Hoogeloon
Telefoonnummer: 0497-845368
Stad: Hoogeloon
Route: Hoofdstraat 42
Postcode: 5528 AK


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid