facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boddeüs Franeker & Sneek

Boddeüs Franeker & Sneek

Info

Leuk, om te zien en te horen!

Geschiedenis

Bij Boddeüs draait het allemaal om u.
Om wat u zoekt, om wat u wenst en om 100% tevreden te zijn.
Dat is wat wij bedoelen met "De puntjes op u zetten!"

(Vrijdagavond - koopavond: 19.00 - 21.00)



"In Boddeüs Franeker bieden wij optiek en oogzorg.Wij adviseren en verkopen brillen en zonnebrillen. Onze stylisten werken met de kleur- en gezichtsanalyse zodat u altijd een bril krijgt die bij u past.Uiteraard zorgen wij dat in deze bril de perfecte glazen worden geslepen die voldoen aan uw wensen, multifocaal of enkelvoudig, meekleurend, blank of zonneglazen op sterkte.Wij hebben lenzen voor iedereen, voor kinderen vanaf een jaar of 8, nachtlenzen, daglenzen voor sporten en zachte en harde lenzen, normaal of in multifocale variant.Wij doen periodieke controles qua oogmetingen, lenscontroles en m.b.t. oogaandoeningen bijv. diabetes screening als verlenging van oogzorg.Boddeüs Franeker is onderdeel van Eyecare Brilservice."
Adres:
Telefoonnummer: 0517-392001
Stad: Franeker



op zoek naar gerelateerd: Bolon Eyewear Nederland, Brillen BOLON
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klaas Banga brillen Klaas Banga brillen 132 meter Is je geld niet waard. Ogen gemeten en bril besteld. Op de dag dat ik mijn leesbril h...
Recensies
Een hele goede zaak die ook steeds uitgebreider word maar ook een zeer goede klanten service heeft.
Ontzettend dankbaar voor de goede zorgen van Elize, ze heeft me ontzettend goed geholpen en geadviseerd.
Vroeger kon je tijdens PC mooie zonnebrillen scoren. Inmiddels liggen er tijdens deze dagen alleen nog maar dure plastic meuk die zelfs met korting nog te duur zijn.
Weer een nieuwe zonnebril op sterkte uitgezocht, super geholpen door Sanne , zeer goede service, meting en kwaliteitsproducten, helemaal top !
Voor wie een onderscheidend en modieus montuur zoekt van hoogstaande kwaliteit, gecombineerd met persoonlijke aandacht plus een gedegen oogmeting, is dit het juiste adres in de Provincie Friesland. Ook een vestiging in Sneek. Absolute aanrader voor wie van topkwaliteit met een personal touch gaat.
Sinds ik het me kan herinneren kom ik al bij Boddeus Franeker. De service is altijd perfect! Ik kom hier standaard voor de nieuwste zonnebrillen en de keuze is enorm. Ik raad het zeker iedereen aan om hierheen te gaan! Bedankt Boddeus!
Al jarenlang een zeer tevreden klant bij Boddeüs. Service is top en de medewerkers weten precies waar ze het over hebben.
Super! Goed geholpen en passend advies gekregen.
Super geregeld. Hier kun je gerust een afspraak plannen.
Goede aftersale
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid