facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bodé Media - Verhalenmakers

Bodé Media - Verhalenmakers

Info

Bodé Media - Verhalenmakers

Geschiedenis

BODÉ MEDIA
VERHALENMAKERS

Goed geschreven teksten zijn onmisbaar in jouw online campagne, op je website, je social media-uitingen, in nieuwsbrieven, blogs en brochures. De tekstschrijvers van Bodé Media brengen jouw verhaal op pakkende wijze naar buiten. Wij zorgen ervoor dat je wordt opgemerkt in het online en offline landschap.

Wij zorgen dat het verhaal aankomt bij jouw doelgroep. Op het platteland van de Noordoostpolder, pal langs de A6, in het hart van Almere, langs de kust van het IJsselmeer, achter de ipad of met de neus in de krant; waar jouw doelgroep ook zit, wie het ook moet lezen, zien of horen, wij zorgen dat je boodschap haarscherp in beeld komt.



"Goed geschreven teksten zijn onmisbaar in jouw online campagne, op je website en social media, in nieuwsbrieven, blogs en brochures. De tekstschrijvers van Bodé Media zorgen ervoor dat je wordt opgemerkt in het online en offline landschap.Op het platteland van de Noordoostpolder, pal langs de A6, in het hart van Almere, langs de kust van het IJsselmeer, achter de iPad of met de neus in de krant; waar jouw publiek ook zit, wie het ook moet lezen, wij zorgen ervoor dat je boodschap haarscherp in beeld komt. En maken jouw verhaal daarmee bereikbaar voor iedereen."
Adres: Diezestraat 2, 8303DA Emmeloord
Telefoonnummer: 0611200529
Stad: Emmeloord
Route: Diezestraat 2
Postcode: 8303DA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luister527 Luister527 1 km Als assistent technicus de zondags kerkdienst mogen helpen uitzenden, mooi werk techn...
Cinema43 Cinema43 3 km Cinema43 vertelt visuele verhalen die het publiek voor zich winnen en merken bewegen....
Recensies
Ervaren professionals
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid