facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bochane

Bochane

Info

Welkom bij autobedrijf Bochane, de officiële dealer van Renault en Dacia in Boxmeer en omstreken.

We geloven in de kracht van persoonlijke aandacht. Kom gerust langs in één van onze vestigingen; onze specialisten staan voor u klaar!

Geschiedenis

Welkom bij autobedrijf Bochane, de officiële dealer van Renault en Dacia in Boxmeer en omstreken.

We geloven in de kracht van persoonlijke aandacht. Kom gerust langs in één van onze vestigingen; onze specialisten staan voor u klaar!



"Bij Bochane Boxmeer kunt u terecht voor een nieuwe of gebruikte Renault, Dacia of Nissan auto, daarnaast heeft Bochane ook een universeel schadebedrijf, een leasemaatschappij en een autoverhuurbedrijf. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan elke Renault, Dacia of Nissan, maar ook alle andere automerken ontvangen wij met open armen.Wij geloven dat mobiliteit een belangrijk onderdeel blijft in uw leven. Het zorgt voor vrijheid en stelt u in staat om te gaan en staan waar u wilt. Onze slogan is: ‘Als je vooruit wil’. Wij willen de drijvende kracht zijn achter de manier waarop u vooruit gaat. U verder brengen, is wat wij willen."
Adres: Handelstraat 5, 5831 AV Boxmeer
Telefoonnummer: 0485-571244
Stad: Boxmeer
Route: Handelstraat 5
Postcode: 5831 AV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Renault Bochane Boxmeer, Occasions Bochane Boxmeer, Bochane Veenendaal, Bochane Apeldoorn, Bochane Arnhem, Bochane Nissan, Bochane voorraad, Bochane veiling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakgarage van Benthum Vakgarage van Benthum 2 km Hier word je op een vriendelijke manier geholpen. Geen onnodige werkzaamheden aan jo...
Wassink Autogroep - Boxmeer Wassink Autogroep - Boxmeer 2 km Heel fijn geholpen door Erwin, zijn super blij met onze kio rio gt line!
Autobedrijf Arno van Bergen Autobedrijf Arno van Bergen 2 km Mijn auto kreeg al snel problemen met het niet starten. Dit na een poos gemeld na zel...
Recensies
Hele mooie witte NISSAN Qashqai gekocht bj 2021 met dus nog een jaar fabrieksgarantie. Ondanks een binnenbrandje in de showroom vorige week toch netjes op tijd de auto afgeleverd. Goeie prijs zowel voor de koop alsook voor de inruil. actie extra 750 euro HELEMAAL TEVREDEN !
Ik was op bezoek in Boxmeer en toen ik na het bezoek weer naar huis wilde rijden wilde de auto niet meewerken en moest ik met een slakkegangetje naar de nissan garage in Boxmeer rijden. Ik werd direct geholpen en de auto werd meteen onder handen genomen en daarna kon ik weer naar huis rijden. Goede service van Bochane Boxmeer
Enorme goede service. Ik had een auto gekocht die daarna door brand bij hun in de garage total-los is geraakt. Ze hebben samen met mij naar een andere auto gezocht en gevonden. En nog een mooie prijs afgesproken. Top garage.
Onderweg een lekke band gekregen, direct Bochane Boxmeer gebeld en kon gelijk terecht. Na een half uur een een lekker kopje koffie kon ik weer verder.
We hadden een afspraak gemaakt maar daar kon op dat moment niet aan worden voldaan. Uiteindelijk toch goed geholpen. Voldoende koffie aanwezig. Nou afwachten of het uiteindelijk toch goed uitpakt.
Ben goed geholpen door de stagaire. Top bedrijf!
Garantie, netjes de problemen opgelost. Kon er gewoon op wachten, zeer te vreden
Goed geholpen aardige mannen!
Je wordt er goed en deskundig geholpen
Fijn geholpen bij deze garage bij de aankoop van een auto. Zeer transparant over de inruilprijs, pakketten en de historie van de auto. Deskundige en vriendelijke verkoper Dhr. de Vries. Al met al een zeer goede ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid