facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bocavista

Bocavista

Info

Bocavista maakt online content - met focus op video - en helpt bij de strategie en verspreiding zodat klanten je vinden, vertrouwen, volgen én fan worden.

Geschiedenis

Wil je snel meer uit je online media halen?

Maak kennis met Bocavista!
Bocavista denkt mee over jouw online contentstrategie, neemt het voortouw in het opstellen van jouw contentkalender en verzorgt de content creatie. Van sprekende fotografie naar kekke online video’s met net dat beetje extra tegen verrassend gunstige tarieven.

Iedereen heeft recht op coole online content.



"We zijn een contentbureau gespecialiseerd in storytelling. We vertellen jouw verhaal op authentieke wijze in video, fotografie en vormgeving. Dat doen we op een no-nonsense en persoonlijke manier voor het MKB, multinationals en overheden. Maar ook voor reclamebureaus en collega producenten.Op locatie of vanuit één van onze studio’s vanuit Studio Bocavista."
Adres: helsinkilaan 6 woerden, 3446ah Woerden
Telefoonnummer: +31 (0)348 220055
Stad: Woerden
Route: helsinkilaan 6 woerden
Postcode: 3446ah


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Social Tigers The Social Tigers 446 meter Wij creëren creatieve content voor jouw bedrijf/merk -Social Media beheer -Fotografie...
Your Optimized Website Your Optimized Website 3 km Heel erg tevreden met het laten bouwen van mijn site door Your Optimized Website! Moo...
Recensies
Vakkundig, flexibel, meedenkend, snel. Bocavista is zeker een aanrader! Voor ons, Special Olympics Nederland, hebben zij de twee Play Unified op de club filmpjes geproduceerd; een promo en een uitleg. Wij zijn zeer tevreden!
Voor de Gemeente Rotterdam heeft Bocavista een Animatievideo gerealiseerd over data gedreven werken/SSBI. Wij zijn erg blij met het resultaat waarbij de verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen. De communicatie vanuit Bocavista is helder en stipt. Men is bereid om mee te denken en is makkelijk bereikbaar zowel via mail als telefonisch. Bocavista is dan ook helemaal top!
Ik heb bij Bocavista een spoken word video laten maken. Zeer adequate, snelle en vriendelijke communicatie. Opnames konden op korte termijn plaatsvinden en de eerste versie verscheen al een paar dagen na de opname. Feedback werd snel doorgevoerd en binnen no-time was de definitieve versie van de video gereed. Prachtige montage en beeld- en geluidskwaliteit, passende achtergrondmuziek erbij. Ik ben dik tevreden en kan dit bedrijf aanraden. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid