facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bocador

Bocador

Info

Authentieke mediterrane keuken. Iedere dag huisgemaakt en vers eten!

Geschiedenis

Authentieke mediterrane keuken. Iedere dag huisgemaakt en vers eten!

Adres: Meer en Vaart 195, 1068LA Amsterdam
Telefoonnummer: 31618880920
Stad: Amsterdam
Route: Meer en Vaart 195
Postcode: 1068LA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pata Negra Pata Negra 6 km Het was weer fantastisch, lekker eten en vriendelijke eigen bezorging
Pikoteo Pikoteo 6 km Heerlijk gegeten en goede bediening! We gingen er spontaan eten en hebben er heerlijk...
Pata Negra 2 Pata Negra 2 8 km Authentieke Spaanse tapas met brood en aioli. Heerlijk om samen te delen met een kan ...
Recensies
Heerlijk eten maar porties mogen wel wat groter met name patat en salade zeker voor deze prijs. Eigenaar is zeer vriendelijk en luistert ook naar feedback. De paella is waanzinnig en de lamsshashliek heerlijk mals. Verder heb ik het liefst gewoon een bord. Snap deze trend niet van al het eten op plankjes stoppen. Het ziet er leuk uit ik begrijp het :-. Verder geen probleem. Dikke aanrader!
Leuke locatie vooral op een warme dag. Lekkere briesje. Fijne vriendelijke bediening en lekkere smoothies. Mooie terrasje. Alleen nog geen eten geproefd maar ruikt lekker. Wil het zeker een keer gaan proberen. Paar dagen later voor diner op deze schattige locatie gekomen. Nu een ster erbij na het eten geproefd te hebben. Broodje Salamanca? Gehakt gegeten en een tropical smoothie erbij, heerlijk! Het eten is veel voor mij, dus heb een deel meegenomen naar huis. De smaak, prijs-kwaliteit en hoeveelheid eten is zeer goed. Ongeacht de drukte alsnog snelle bediening. Normaal zou de bediening bij een andere horecatent langer duren. Er komen wat bijen af tijdens het eten vanwege de plek vochtig, warm en langs plas.
Ambachtelijk lekker Paella de mariscos de Valencia Klassiek Valenciaans gerecht met rijst, inktvisringen, gambas, mosselen en paprika. Echte aanrader, gewoon proberen je zult geen spijt van krijgen!
Fijne locatie, was super warm weer, bij deze locatie waaide er een fijne zachte wind, heerlijke tropische smoothie erbij en ik had niet meer door dat het warm was.
Lekker Spaans etentje leuke locatie, vriendelijke gastheer
Had eerst de omgeving gecheckt op recensies. Deze kwam als beste uit de bus. Kleine intieme plek met echt heerlijke hapjes. De paella was echt heerlijk en de tapas was met liefde gemaakt. Erg lekker. Helaas mag er geen alcohol geschonken worden maar dat mocht de pret niet drukken. Op en top gastvrijheid en kregen een soort creme Catalaan dessert voor de kids om te proeven. Was nog even voorzichtig met de koffie. ook die was goed! Kortom. Absoluut een kleine intieme aanrader. Thanks chefs voor het lekker eten.
Paar jaartjes geleden, samen met enkele vriendinnen heerlijke paella bij Bocador gegeten. Dus vanavond dachten we, laten we weer eens bestellen. Erg zin in paella. Maar tot onze schik was het deze keer niet te eten! Rijst was meer dan pap, alles al een paar keer opgewarmd en uitgedroogd. Zelfs de inktvis ringen waren uitgedroogd. We hadden ons enorm verheugd, vervolgens zeer teleurgesteld!
Heel lekker paella gegeten bij erg fijne mensen op een leuke plek. Enige minpunt is dat er geen alcohol wordt geschonken en met dit fijne terras aan het water is dat jammer. Het eten maakt echter alles goed.
Leuk klein restaurantje. Het ligt aan het mooie slotermeerplas, dus een prachtig uitzicht....vooral in de zomer als het mooi weer is en het terras staat uit. Heel vriendelijke jonge mensen die dit runnen. Het eten was fantastisch voor een zeer redelijke prijs. de zarzuela die ik heb gegeten is een aanrader rijkelijk gevuld met vis, Wij gaan hier beslist naar terug.
Eten was echt lekker. Service was minder. We hebben 20 min gewacht zonder dat er iemand naar ons toe kwam. De zaak was op dat moment niet druk. Uiteindelijk naar zelf naar binnen gegaan en gevraagd naar de kaart. Smoothie trouwens afrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid