facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BOBO - Bowlingclub Bousema

BOBO - Bowlingclub Bousema

Info

Bowlingclub Bousema oftewel BOBO is een gezellige clubje mensen dat er van houdt om in recreatief verband eens per week een balletje te gooien.

Adres: Zutphenseweg 35, 7241 KP Lochem (gemeente)
Stad: Lochem
Route: Zutphenseweg 35
Postcode: 7241 KP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muziekcafé In den Olden Keyzer Muziekcafé In den Olden Keyzer 706 meter Na een lange tocht fietsen kwam ik bij dit café terecht. Prima biertje voor een betaa...
Recensies
Leuk kunnen bowlen. De barbecue was goed gedaan met een ronde barbecue waar je met je eigen groepje omheen stond om zelf te bakken. Geen comfortabele zitplaatsen. Als je staat te barbecueën, heb je herrie van anderen die ernaast staan te bowlen je zit letterlijk naast de bowlingbanen, zonder afscheiding.
Als beginner gemiddeld rond de 1 de beslissende wedstrijd spelen en kampioen worden met je team ! Top! Wou graag mee verder maar merkte op zonder mentor word het moeilijk leer je speel wijze aan die niet gebruikelijk zijn.. drink er graag eentje bij ..of meer maar daar word het ook niet beter van maar reuze gezellig is dan wel. Voor nu ben ik gestopt wellicht in de toekomst pak ik het weer op.
Service was alles behalve netjes. Dame zat liever voor de bar dan werken aan de bar. Ook werdt er niet de moeite genomen om een warm hapje te maken.
Heerlijk gegeten, een absolute aanrader. Meerdere bieren van de tap.
Leuk en gezellig restaurant. Je kan er goed eten en in de kelder is er een bowlingbaan. Banen zijn goed onderhouden en je krijgt een gezellige plek om te zitten. Bousema is een leuke plek om je feestje te vieren. Personeel is vriendelijk. Voldoende parkeergelegenheid naast het gebouw.
Gemoedelijke ruimte met vier bowlingbanen. Helaas maar één man personeel die overal in het partycentrum de bediening moest verzorgen. Desalniettemin een vriendelijke en zorgzame ober!
Gezellige bar waar ook heerlijk gegeten kan worden ruime keuze op het menu ook pannenkoeken.
Beste café van het jaar. Bowlingbaan gaat als een speer! Leuke eigenaren en bediening die het de mensen nog echt naar de zin maken. Kan het iedereen aanraden
Vriendelijke bediening, en gezellig
Mooi biljart centrum is er koel en veel ruimte
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid