facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bobdesign ontwerp en design

Bobdesign ontwerp en design

Info

Ontwerp van reclame drukwerk folders en huisstylen. Evt logo ontwerp



"Grafisch ontwerp, Webdesign, drukwerk en Fotografie in Steenwijk en omgeving - Een grafisch ontwerpbureau in het centrum van Steenwijk, gespecialiseerd in webdesign en grafisch ontwerp. Design-m onderscheidt zich door de perfecte prijs/kwaliteits-verhouding én de persoonlijke betrokkenheid. Design-m levert producten die met zorg en creativiteit zijn ontworpen en gemaakt, gericht op middelgroot- en kleinbedrijf."
Adres: Het eemter 10, 8332 JJ Steenwijk
Telefoonnummer: 0647770881
Stad: Steenwijk
Route: Het eemter 10
Postcode: 8332 JJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Social Media Hulp Social Media Hulp 2 km Altijd succes door vrouwelijke stress ?
ArconGraphics ArconGraphics 2 km ArconGraphics is een creatief en professioneel grafisch ontwerpbureau, voor zowel pri...
Recensies
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. Melissa begrijpt wat je wilt, en weet dit te vertalen in een passend ontwerp. Indien je toch iets ander voor ogen had, past ze het ontwerp zonder problemen aan. Geduldig en met persoonlijke aandacht neem ze de tijd om je wegwijs te maken in de "website-wereld'. Hiervan heeft ze veel kennis en kan dit ook goed uitleggen! Daarnaast staat ze klaar als er nadien nog vragen of onduidelijkheden zijn. Zeker een aanrader!
Artiesten- en organisatiebureau MEProductions doet al jarenlang zaken met Design-m, dit naar grote tevredenheid. Flexibel, snel, nauwkeurig en meedenkend zijn voor ons bedrijf belangrijke punten, Design-m voldoet hieraan ruimschoots.
Persoonlijk contact, webdesign wat betaalbaar is én er piekfijn uit ziet. Niet alleen visueel maar ook technisch kun je voor alle vragen bij design-m terecht. Zeker een aanbeveling voor de startende ondernemers en kleinbedrijven.
Fijn contact! Ik ben blij met mijn website en met de incidentele veranderingen die door Melissa van DesignM worden verzorgd.
Melissa luistert naar je wensen en weet dit heel goed te vertalen naar een ontwerp. Hele prettige samenwerking!
Wat een prettig bedrijf om mee te werken! Wanneer je aangeeft wat je wil wordt dat prima vertaald naar een mooie en makkelijk te hanteren!! website! Ook voor mooie professionele reclame-uitingen. Echt een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid