facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bobbies Damesmode

Bobbies Damesmode

Info

Betaalbare damesmode

Geschiedenis

Wat in 2003 begon als een winkel in tweedehands kleding en curiosa, is op 29 Januari 2012 uitgegroeid tot een nieuw winkelpand met uitsluitend nieuwe, trendy, en betaalbare dameskleding en accessoires.

Bij Bobbies is de klant koning, er wordt geluisterd naar de wensen van de klant en deskundig advies gegeven.
De collectie wisselt het hele jaar door, en elke dinsdag is er iets nieuws! Dit maakt een bezoek aan Bobbies aantrekkelijk. Er is steeds iets nieuws!

Overtuig u zelf...


U bent van harte welkom aan de Hoofdstraat in Posterholt !

Adres: Hoofdstraat 112, 6061 CG Posterholt
Telefoonnummer: 0475-403161
Stad: Posterholt
Route: Hoofdstraat 112
Postcode: 6061 CG


Recensies
Winkelen op afspraak gelukt. Ruime keuze, aardige verkoopster en niets was haar te veel. Goed geslaagd en ook nog heerlijke koffie gekregen. Gezellige winkel en vlakbij een grote parkeerplaats.
Heerlijke winkel om even lekker rond te neuzen. Veel leuke en moderne kleding voor mooie prijs. Winkel wordt heel gemoedelijk gerund door 2 zussen; altijd een praatje en/of een lach en doen hun best om je zo goed en prettig mogelijk te helpen. Zal hier nog vaak komen!
Altijd zeer klant vriendelijk en gezellig met n kopje koffie erbij Bij ELS Is betaalbaar kopen en ELS is n hele aardige gastvrouw
Vriendelijk en leuke betaalbare kleding
Veel keuze. Gezellige verkoopsters
Goed advies en betrokken mensen
Vertaald door Google Mega.. mijn enige winkel Origineel Mega.. my One.and only shop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid