facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boatcleaners.nl

Boatcleaners.nl

Info

wij polijsten boten op locatie en repareren waar nodig kleine beschadigingen. ook schilderwerk van onderwaterschip en opbouw.

Adres: wethouder iwe hutstraat, 151, 9351rd Leek
Telefoonnummer: 0630155679
Stad: Leek
Route: wethouder iwe hutstraat, 151
Postcode: 9351rd



op zoek naar gerelateerd: Boot polijsten tarieven
Recensies
Het werk wat gedaan moest worden prima uitgevoerd. Maarrrrrr……..van de prijsafspraken kwam niks goed. In eerste instantie prijsafspraak inclusief BTW gemaakt. Terplekke besloot meneer Mazereeuw dat het twee keer zo duur moest worden omdat hij er meer werk aan had dan gedacht. Hij heeft dat uitgelegd en we begrepen dat en gingen akkoord. Hij heeft er twee dagen aan gewerkt. Ziet er goed uit maar weten niet exact hoe het schilderwerk zich zal houden. Laatste dag kregen we de factuur. Die bleek nóg eens drie honderd euro hoger. Dat zou de BTW zijn. Als je zaken met deze man wilt doen, dan schriftelijk laten vastzetten wat er gedaan gaat worden en hoeveel dat gaat kosten INCLUSIEF BTW!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid