facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boardgameshop

Boardgameshop

Info

U spel wordt altijd gratis verzonden binnen Nederland. Achteraf betalen is mogelijk. Uniek is onze gratis abonnementenservice op bijv. Arkham Horror LCG.



"Onze winkel en bordspellen corner is ontstaan vanuit de passie voor bordspellen. Door jarenlange speelervaring hebben wij een goede neus ontwikkeld voor spellen die garant staan voor lang speelplezier.Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en integreren dat in ons aanbod. Uniek is onze gratis abonnementenservice op uitbreidingen. Voor meer informatie en aanmelden, kijk op de website.Ook voor tweedehands spellen kunt u bij ons terecht. Keep playing…"
Adres: PJM Aalbersestraat, 3354BE Papendrecht
Telefoonnummer: +31 6 51825798
Stad: Papendrecht
Route: PJM Aalbersestraat
Postcode: 3354BE



op zoek naar gerelateerd: Board games, Boardgamegeek top 100, Bordspel shop, Kickstarter-spellen kopen, Boardgame finder, Spellenwinkel Almere, Board game table, Board games top 10
Recensies
Eerste keer via boardgameshop een nieuw bordspel besteld t.w.v. 69,- euro en kreeg het vervolgens beschadigd binnen. Vervolgens contact gehad en kreeg een compensatie aangeboden van 3,45,- euro. De doos van het bordspel zat ook in een veels te krappe doos, dus zou het niet aanraden om hier een bordspel te bestellen als je zuinig op je bordspellen bent.
Fysieke winkel is echt top. Je kunt uit enorm veel spellen kiezen, het aanbod is erg groot en de eigenaar weet echt enorm veel. De winkel is brandschoon en heeft de nieuwste spellen aanwezig. Daarnaast kun je zelfs plaats nemen om spellen te proberen!! Hierdoor kun je echt een waardevolle aankoop doen. Daarnaast worden er zelfs speciale dagen georganiseerd zoals pokemon ruildagen. Prettige omgeving, expertise is overduidelijk aanwezig en prettig geprijst.
Net voor 21.00 uur besteld en toch al de volgende dag in huis. En, een handgeschreven tekstje op de bon! Heel leuk zo’n persoonlijke touch. Het zijn de kleine dingen die voor een prettige winkelervaring zorgen.
Eerste bestelling geplaatst, en gekozen voor betaling achteraf. Werd ivm de hoogte van het bedrag netjes gebeld, nog geen 10 minuten na het plaatsen, om even te checken of alles goed zat. Hierna is de bestelling binnen een paar uur verzonden. Wat een TOP service is dit zeg! En dat vertrouwen in de klant mag best beloond worden, dus zodra ik de track en trace code kreeg heb ik alsnog gelijk betaald, en schrijf ik deze review. Vertrouwen naar de klant en degelijke service is zeldzaam tegenwoordig, bij Boardgameshop zit je goed! Top winkel!
Nette zaak! Op de pakbon stond veel speelplezier & stay safe. Erg leuk! Het spel was ook netjes verpakt en snel bezorgd.
Na m'n bestelling laat op de avond en verkeerd ingevuld te hebben ben ik persoonlijk opgebeld om 't die dag toch nog geregeld te krijgen. Geweldige service, blij met de aankoop.
Artikelen waren bij aankomst goed verpakt, zelf de hoeken van de dozen waren beschermd met plastic covers. Ruim aanbod en snelle levering van de producten. Echter werd mijn bestelling opgesplitst omdat deze een preorder bevatte. Op zich niets verkeerd mee, integendeel ik was zeer tevreden dat ik onmiddelijk van de beschikbare producten kon genieten. Maar bij verzending van het laatste productuct kreeg ik bericht dat er bijkomende verzending diende betaald te worden. Dit vind ik niet correct 1. Op de website verkondigen ze gratis verzending. 2. De bestelling werd gesplitst op initiatief van Boargameshop. Mij gaat het niet om het bedrag 4,10 EUR Maar om het principe. Deze kost werd niet gecommuniceerd. De vraag zou altijd moeten gesteld worden of de klant wil dat de bestelling opgesplitst wordt of niet in dit geval. Duidelijk gaat het bij Boardgameshop ook om het principe want voor 4,10 EUR zijn zij bereid een klant te verliezen. Graag zeg ik er ook bij dat de communicatie snel, vlot en vriendelijk verliep.
Mijn zus heeft hier een spel voor mij besteld. De doos had meerdere beschadigingen bij aankomst. Na contact en een foto van het probleem mochten we de doos terugsturen en kregen we een nieuwe opgestuurd. Deze doos was echter ook kapot, waarbij een hoek van de deksel is uitgescheurd. Nadat we weer een foto hier van op hadden gestuurd kon de eigenaar blijkbaar niet meer reageren op zijn email. Ons verlies genomen, maar wou dit wel even delen.
Wat een topwinkel is dit zeg. Groot assortiment. Aardige mensen. Bijna de hele week op elke avond een moment om een game te proberen of juist om gezellig te spelen met een groep mensen. Ik kan het iedereen aanraden hier je spellen en/of trading card games te kopen.
Zeer goede prijzen. Ik deed een pre-order op een spel dat een tijdje op zich liet wachten. Werd meermaals gemaild met updates over mijn bestelling. Dit soort communicatie vind ik altijd erg belangrijk, dus erg goed. Toen het spel binnen was in de winkel, meteen opgestuurd en 2 dagen later zonder fout ontvangen bij me thuis. Ik raad boardgameshop.nl dus volhartig aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid