facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bo-Rent

Bo-Rent
Adres: Den Brielstraat 8 , Amsterdam 1055 RV, NL
Telefoonnummer: 020 680 2900
Stad: Amsterdam
Route: Den Brielstraat 8
Postcode: 1055 RV



op zoek naar gerelateerd: bo rent autoverhuur, bo rent groningen, bo rent amsterdam, bo rent den haag, bo rent eindhoven, bo rent utrecht, bo rent tilburg, bo rent roetfilter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gamma Compact Gamma Compact 333 meter Goede service, ook al kochten we maar een paar lampjes
Walstaal Walstaal 2 km
Houthandel Schmidt Houthandel Schmidt 3 km Ik stond in de winkel te wachten buiten stonden twee mensen shag te roken die bleken ...
Van Keulen Van Keulen 3 km Hier mogen ze mij elke week wel een paar keer voor laten werken.gezellig en top georg...
Bo-Rent Bo-Rent 4 km
Bo-Rent Bo-Rent 5 km
Recensies
Huur geen bus hier in het weekend. Je kan de bus niet inleveren op zaterdagmiddag/avond, dus laten ze je opdraaien voor parkeerkosten buiten het hek. Dit werd nadat alles betaald en geregeld was, pas verteld. Zijn niet coulant. Ook bus had wat mankementen met de deuren waardoor die continu bleef piepen. Geen optimale ervaring ermee gehad.
Helaas een niet afgetankte auto meegekregen. Met extra kosten die ze inhouden op de borg draai je op voor de nalatigheid.
Goeie bus en aardig personeel. Alleen jammer dat ze je geld een week vasthouden terwijl het behoorlijke bedragen zijn.
Prima service. Keurige bus, alles uitstekend uitgelegd door betrokken medewerkers.
Altijd erg behulpzaam en eerlijk. Kevin = topper!
een product gehuurd en van te voren aangegeven dat we niet weten hoelang krijgen we telefoon dat ze aangifte willen doen van diefstal ze weten het adres hebben naam en telefoonnummer en bellen ze leggen heel het verhaal uit maar hoofdkantoor heeft geen begrip we huurde er regelmatig iets maar nu niks meer personeel van de locatie was sociaal en probeerde echt te helpen maar mogen niks doen helaas komt de slechte service van het hoofdkantoor
Als er iets fout gaat is het vaak je eigen schuld. Knoop dat maar tussen je oren. Echt een top filiaal van Bo-rent. Al mis ik wel de Klaprozenweg, Die waren echt het beste in de omgeving Amsterdam!
HUUR HIER NIET GEDURENDE HET WEEKEND> VIA ALLEMAAL RARE CONSTRUCTIES BEN JE MET PARKEERBELASTING EN GEKKE STREKEN MEER DAN HET DUBBELE KWIJT DAN BIJ ANDERE VERHUUR MAATSCHAPPIJEN.
Nadeel dat overal betaald parkeren a €4,50 per uur is Dus betalen voor je eigen voertuig, maar ook voor de gehuurde bus als je hem buiten moet parkeren. Bo-Rent sluit 17.00 uur.
Fijne bus, maar klant onvriendelijk personeel. Op zaterdag sluit bo-rent om 12.30. Ik kwam om 12.34 aan, maar ik mocht de bus niet meer parkeren binnen op de parkeerplaats, waardoor ik 27e aan extra parkeerkosten heb moeten betalen. De werknemers waren nog aanwezig, en hebben de poort nog open gedaan om zelf naar buiten te rijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid