facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BMW Tweaks

BMW Tweaks

Info

Jouw BMW kan zo veel méér dan je denkt! Met de juiste tools kunnen wij jouw bolide helemaal laten aansluiten op jouw wensen!

Geschiedenis

Jouw auto kan zich op vele manieren onderscheiden van de meute. Wat dacht je bijvoorbeeld van een auto-lock functie? Of een kerb-view als je achteruit rijdt? Kijk snel wat er allemaal mogelijk is!

Of loop je tegen een vreemd probleem aan maar kun je de oorzaak niet vinden? Met originele BMW software kan ik je helpen om de oorzaak te vinden. Tegen een fractie van de prijs die de dealer vraagt!

Verder doet BMW Tweaks een beperkt aantal reparaties. Reparaties die niet zo zeer groot zijn, maar die zeer specifieke kennis en ervaring vereisen om goed te kunnen worden uitgevoerd. Omdat deze reparaties relatief weinig tijd vergen blijven de kosten laag.

PRIJZEN STORINGEN LEZEN:
Fouten uitlezen, wissen en mailen: € 20,-
Controle binnen 7 dagen: € 10,-

PRIJZEN CODEREN:
Coderen, onbeperkt aantal opties: € 40,-
Binnen 1 jaar terug met dezelfde auto: € 10,-

Voor prijzen van reparaties, kijk op www.bmwtweaks.nl/prijzen



"BMW Tweaks levert software aanpassingen https://coderen.bmwtweaks.nl en softwarematige reparaties. Ook online navigatie updates https://navigatie.bmwtweaks.nl behoren tot de mogelijkheden alsmede updates op locatie. Verder werken we samen met een gerenommeerd chiptuningbedrijf om de hoogste kwaliteit maatwerk chiptuning te leveren die volledig is toegespitst op BMW.Let op: BMW Tweaks Maarssen is enkel op afspraak geopend."
Adres: Zebraspoor, 3605HP Maarssenbroek
Telefoonnummer: 310614272089
Stad: Maarssenbroek
Route: Zebraspoor
Postcode: 3605HP



op zoek naar gerelateerd: BMW software, BMW coderen zuid holland, BMW E90 coderen opties, BMW coderen Rotterdam, BMW F11 coderen, BMW coderen Limburg, BMW opties vrijschakelen, BMW coderen Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Drive by IT Drive by IT 109 meter Automotive IoT Services & Software Development
Recensies
Richard is flexibel afspraak op maat, klantgericht reageert snel en adequaat en adviseert uitgebreid. Mijn stoelmat /airbag sensor ook adequaat opgelost en met een glimlach. Absolute aanrader!
Voordat ik erheen ging was ik erg sceptisch, ook al verliep het contact soepelklantvriendelijk, snelle reactie, direct antwoord op vragen. Dit kwam o.a. doordat ik veel vrienden/kennissen heb die ook BMW rijden, hun had ik nog niet eerder horen praten over deze garage. Niemand leek dit ook te weten inmiddels zijn er al veel ingelicht : . Alsnog een afspraak gemaakt en erheen gereden. Eenmaal aangekomen bleek mijn defect zichzelf alweer hersteld te hebben. Wel heeft Richard mijn auto nog even uitgelezen voor een nette prijs. Was ik toch niet voor niets gereden ; Al met al een goede ervaring, mocht ik in de toekomst iets hebben met mijn BMW dan kom ik zeker terug!
Naar BMW tweaks geweest voor het installeren van een combox op mijn bmw e91. Ik ben keurig geholpen met het uitzoeken wat het meest geschikt was voor mij. Daarna is de combox vakkundig geïnstalleerd, tijdens het installeren waren er helaas een paar tegenslagen wat kwam door de auto en combox. Dit is tot op de bodem uitgezocht en uiteindelijk zit die erin werkt alles naar behoren. Dit bedrijf gaat door tot het opgelost is, complimenten daarvoor! Ook had ik een aantal storingen in de auto zitten. Deze zijn er ook allemaal uitgehaald. Ik raad dit bedrijf erg aan om heen te gaan voor softwarematige doeleinden!
De navigatie-update kon zonder problemen gedownload en toegepast worden dankzij de uitstekende documentatie. Foutloos vakwerk !
Online navigatie update besteld, werd snel vriendelijk en goed geholpen, voor een prima prijs. De update kon ik vervolgens zelf downloaden en via de bijgeleverde handleiding en tools installeren op m'n eigen usb-stick.32gb Daarna is het eigenlijk een kwestie van plug and play in de BMW. Kortom: een aanrader voor iedereen!
Vriendelijke jongen die mijn auto helemaal aan mijn wensen heeft aangepast. Ook toen iets niet leek te lukken heeft hij net zo lang door gezocht tot het werkte.
Top prestatie van BMW tweaks, kan de stealert en de specialisten nog een voorbeeld aan nemen.
Snel en goed geholpen voor een realistische prijs! Alle wensen zijn volledig naar wens uitgevoerd en gecodeerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid