facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BMW Renova

BMW Renova
"Renova Breda is de BMW, BMW i, BMW M, en MINI dealer van Midden-Brabant. Renova heeft altijd meer dan voldoende nieuwe en gebruikte auto's uit voorraad leverbaar. De laatste modellen of de meest exclusieve uitvoeringen, bij ons bent u op het juiste adres. Doordat wij een grote diversiteit hebben van demonstratie modellen kunt u vaak het type BMW of MINI ervaren waar u naar op zoek bent.Naast de aanschaf van zowel nieuwe als jong gebruikte BMW en MINI personenauto's kunt u bij Renova ook terecht voor reparatie-en onderhoudswerkzaamheden. Of het nu gaat om reparatie van ruitschade, parkeerschade, lakschade spotrepair of schade aan de carrosserie."
Adres: Huifakkerstraat 1, 4815 PN Breda
Telefoonnummer: 076-5223549
Stad: Breda
Route: Huifakkerstraat 1
Postcode: 4815 PN


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:30
Dinsdag: 07:30 - 18:30
Woensdag: 07:30 - 18:30
Donderdag: 07:30 - 18:30
Vrijdag: 07:30 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: renova breda team, renova premium cars, renova waalwijk team, renova etten leur, renova tilburg team, bmw dealer, renova bmw etten leur, bmw occasions
Recensies
Heel fijne en prettige BMW dealer zowel aan de onderhoud/service kant als ook de verkoop kant. Tsun Yu Kwok heeft me enorm goed geholpen bij het uitzoeken en bestellen van mijn nieuwe bmw. Heeft goed oog voor je als klant, denkt erg goed mee en zet ook graag een stapje extra. Kom hier graag en zeker terug.
Bijzonder vriendelijk personeel en welwillend om te helpen, in het bijzonder Omeed Anwari.
zeer onbeschofte dame van de werkplaatsreceptie. Wilde niets vrijgeven over onderhoudshistorie van een gebruikte BMW omdat ik wel eens slechte intenties zou kunnen hebben. Hierna een andere BMW dealer gebeld en direct info verkregen.
Onderweg naar Oosterijk, krijgen we een motorstoring. Wij zouden de BMW hier even willen uitlezen wat betreft de ernsitgheid van de storing. Echter wilden deze mensen ons niet eens 5 minuten helpen. Belachelijk
Mooie showroom met mooie auto’s vriendelijke gastvrouw en de koffie was heerlijk.
Erg klantvriendelijke dealer. Kom hier zo nu en dan wel eens langs voor onderdelen voor mijn youngtimer, kost wat maar dan heb je ook wat. Enigzins klantencontact behouden voor de perfecte service, ideaal! Fijn dat ze nog waardering hebben voor de mensen die ook de oude BMWtjes en niet uit zijn op de massa verkoop van alle nieuwe modellen.
Vriendelijk geholpen, zitje waar je kan wachten.Komen langs voor koffie.
Ben nu 4 jaar klant bij deze dealer en overall geef ik ze een dikke plus. Toch wel eens wat dingen fout gegaan maar het werkend personeel weet het altijd weer goed op te lossen. Vooral de koffiejuffrouw is altijd super vriendelijk en kan je leuke gesprekken mee voeren.
Super goed en snel geholpen door Yorn zo aan het eind vd dag. Hartstikke bedankt.
Bij Renova Breda een F30 330e gekocht via Adnan en ik ben helemaal omvergeblazen door de service. Wat een aflevering zeg. Doek over de auto, deze zelf er af mogen trekken om bij de verassing te komen. Ontzettend nette wagen afgeleverd met op mijn verzoek nog 2 nieuwe voorbanden. Het is dat ik maar 5 sterren kan geven... De gehele beleving was meer dan geweldig.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor BMW Renova. Huifakkerstraat 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. BMW Renova adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met BMW Renova. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over BMW Renova delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid