facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BMW Dealer De Fonkert

BMW Dealer De Fonkert

Info

Autobedrijf Jer. de Fonkert B.V.

Geschiedenis

Al sinds 1962 vindt U een unieke bundeling van vakkennis en merkervaring 'in de Hoeksche Waard', Barendrecht en Goeree-Overflakkee. Onze dienstverlening sluit volledig aan op het automobielprogramma van BMW en MINI. Dat begint met gedegen advies en service van top niveau. Autobedrijf Jer. de Fonkert voelt zich verantwoordelijk voor uw mobiliteit! U vindt bij ons niet alleen een mooie collectie aan nieuwe en gebruikte BMW’s en MINI’s, maar ook kunt u terecht bij ons voor het wassen en tanken van uw auto.

Ons verrassend grote pand bevindt zich in het centrum van Numansdorp en is dan ook makkelijk aan te rijden. Bij ons heeft u altijd een ruimte parkeerplaats, maar belangrijker wellicht is dat u binnen vriendelijk onthaald wordt door onze medewerkers.

Het bedrijf is een echt familiebedrijf met achter het stuur Jan de Fonkert, die zijn vader Jeroen de Fonkert al lange tijd geleden heeft opgevolgd.



"Al sinds 18 mei 1962 vindt u bij Dubbelsteyn Numansdorp B.V. een unieke bundeling van vakkennis en merkervaring in de Hoeksche Waard, Barendrecht en Goeree-Overflakkee. Onze dienstverlening sluit volledig aan op het automobielprogramma van BMW en MINI. Dat begint met gedegen advies en service van topniveau. U vindt bij ons niet alleen een mooie collectie aan nieuwe en gebruikte BMW’s en MINI’s, maar ook kunt u terecht voor het wassen, tanken en zelfs opladen van uw auto. BMW dealer Dubbelsteyn voelt zich verantwoordelijk voor uw mobiliteit!Ons verrassend grote pand bevindt zich in het centrum van Numansdorp en is dan ook makkelijk aan te rijden."
Adres: Burgemeester de Zeeuwstraat 130, 3281AL Numansdorp
Telefoonnummer: 0186658111
Stad: Numansdorp
Route: Burgemeester de Zeeuwstraat 130
Postcode: 3281AL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Dubbelsteyn - MINI, BMW dealers Zuid Holland, BMW Dubbelsteyn Numansdorp, Dubbelsteyn de Fonkert, Dubbelsteyn BMW occasions, BMW garage Numansdorp, Dubbelsteyn Dordrecht, BMW X1 Dubbelsteyn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Extreme Cars BV Extreme Cars BV 1 km Vandaag mijn RAM opgehaald bij Harold, echt top bedrijf.. mannen ga zo door! Ze neme...
Recensies
Erg blij met deze dealer, goede service en een mooie leenauto als de mijne voor reparatie weg is.
Omdat wij hoognodig een nieuwe auto nodig hadden, waren wij onze zoektocht gestart naar een Mini Clubman. Bij Jer. de Fonkert stond er 1 dus vol verwachting gingen wij kijken. Wij werden geholpen door Jeremy. Super aardige verkoper die ons alle ruimte gaf om de auto goed te bestuderen. We mochten een proefrit gaan maken en er de tijd voor nemen zei hij. We waren direct verkocht. Jeremy heeft alles perfect voor ons geregeld. Het zou 2 weken duren voordat we onze bolide konden halen maar hij was sneller klaar. Nogmaals top service en ik zou Jer. de Fonkert meer dan aanraden! Dikke pluim Hartelijke groet, Jeroen & Ester
Zeer fijne garage met vriendelijke mensen die altijd meedenken. Ook voor mensen die met een kleinere portemonnee bmw rijden.
Bmw blijft toch een prachtig auto, wat een hoop mooie auto’s hier.
Prima zaak, fijne dames achter de receptie. Altijd prima geholpen.
Goede service en altijd tijd als ik met een vraag langskom.
Bij deze BMW-dealer een BMW i3 gekocht. Nadat ik eerder achter het net had gevist, kreeg ik een heads-up van een nieuwe levering met daarbij een exemplaar die aan al mijn wensen voldeed. De deal was snel beklonken na een proefrit aan huis. Verdere afhandeling was keurig en transparant, niets dan lof voor dit bedrijf en specifiek Laura en Jeremy.
Dik tevreden! Jeremy heeft mij goed geholpen. Heldere communicatie en komt zijn afspraken netjes na. De auto is binnen 1 week vanochtend geleverd en ziet er als nieuw uit BMW i3s uit 2019. Nogmaals bedankt Jeremy en tot de volgende!
Heel veel vertrouwen en vriendelijke werknemersl
Ik heb inmiddels 17 jaar ervaring met BMW-dealers en specialisten. Deze vestiging van BMW is veruit de beste! Goede prijs-kwaliteitverhouding en een fantastische After sales service, heerlijk! Zeker een aanrader voor alle BMW-eigenaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid