facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BMBshop

BMBshop

Info

BMBshop verkoopt online ijzerwaren en gereedschappen van o.a. de volgende merken: Milwaukee, AEG en Ryobi. Wij berekenen binnen NL geen verzendkosten!

Geschiedenis

BMB Techniek geeft u middels deze web-shop de mogelijkheid om direct on-line uw aankopen te doen, of om onze aanbiedingen en actiefolder te bekijken.

Elektrische gereedschappen van Milwaukee, AEG en Ryobi worden door onze eigen servicedienst onderhouden of gerepareerd.

BMB Techniek is er trots op dat door continue te innoveren, nieuwe materialen te ontdekken, de status verkregen te hebben van kennisbedrijf, waar persoonlijke aandacht en klantgericht denken hoog in het vaandel staan. Wij zien onszelf als uw partner in het zoeken naar de juiste producten en het verstrekken van de technische informatie. Door innovaties op de voet te volgen, zowel in bouwmethode als mede in de ontwikkeling bent u verzekerd van de juiste aanschaf.

De web-shop is zo opgebouwd, dat wij gemeend hebben om u zo veel mogelijk info per product of categorie te geven. Wij realiseren ons dat het pakket zeer omvangrijk is en dat uw keuze soms bemoeilijkt kan worden door alle DIN/ISO normeringen. Mocht u twijfelen, reageer dan door een mail te zenden of een persoonlijk bericht te sturen tijdens kantooruren naar BMB Techniek.

Adres:
Kromme spiering weg 545-A
2141 AK Vijfhuizen
023-5581565

Openingstijden:
Ma-Vr 08:00 -17:30 uur.



"Kennis en advies in bouwtechniek. BMB Techniek is Uw groothandel tot bevestigingstechniek."
Adres: kromme spieringweg 545, 2141 AK Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 023-558 1565
Stad: Vijfhuizen
Route: kromme spieringweg 545
Postcode: 2141 AK


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Milwaukee Actiefolder, SRC46-1, Milwaukee werkbank, Milwaukee nieuwe producten, Milwaukee M18FPS55, Milwaukee outlet, Milwaukee PACKOUT samenstellen, Milwaukee Groothandel
Recensies
Allemaal perfect geregeld. Dondermiddag advies gevraagd in de winkel en vrijdagochtend gelijk de machine in koffer met oplader opgehaald. Geweldige en vriendelijk personeel. Super!
Voor het eerst bij bmb techniek besteld. Bij de bestelling zat zelfs een persoonlijk kaartje. Echt leuk gedaan! Zal hier zeker terugkomen.
Mooie winkel, die rood straalt van het Milwaukee rood. Zeer vriendelijk personeel en klantvriendelijk. Vandaag was de Milwaukee roadshow aanwezig. Goed geregeld.
Ik ben sinds kort Milwaukee liefhebber en BMB heeft veel keuze in hun winkel en zeer goede advies over milwaukee apparaten en packout systeem en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.
Ik had iets besteld snel geleverd en mooi ingepakt zeer zeker een aanrader
Goeie deskundige hulp bij vragen. Iedereen die er werkt heeft verstand van zaken, als er iets stuk gaat of niet naar behoren werkt dan word alles echt goed opgelost. Het feit dat het een familie bedrijf is zegt dat ze liefde hebben voor wat ze doen en je niet zien als nummertje! Aanrader!
Dit was altijd al een hele fijne winkel Maar stel je voor Je wilt iets nieuws of innovatief van Milwaukee zien? BMB Techniek is een van de aldaniet de grootste van de regio ,en heeft zich hier echt zeer goed op gefocust Als een echte Milwaukee fanaat kan je hier je geluk niet op ! Zeker een aanrader. Het personeel is ook zeer goed op de hoogte van de functionalitei en de techniek t van de machines en vertelt je graag alle ins en outs ! Zeer fijne winkel , kom graag terug!
Geweldige winkel als je opzoekt bent naar Milwaukee producten. Staan altijd voor je klaar en leveren erg goede service!
Als ik niet weet wat ik nodig heb, dan bel ik naar BMB techniek. Gevolg: zij leveren dezelfde dag nog exact wat ik nodig heb! Bedankt mannen, elke keer weer.
nou zo best is het daar niet ! afspraak gemaakt met Nico vertegenwoordiger op vrijdag deze wordt al afgezegd toen nieuwe afspraak gemaakt voor woensdag en dan komt Nico niet opdagen zonder de afspraak af te zeggen ! wilden nieuwe klant worden kopen ruim voor 2 ton per jaar aan gereedschap en bevestigings middelen maar ik denk dat ze klanten genoeg hebben . raar om zo met een mogelijke nieuwe klant om te gaan !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid