facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BLZ Boekhandel Buitelaar

Geschiedenis

Blz boekhandel Buitelaar - Iedere bladzijde zijn eigen verhaal.

Wij bieden u een mooie collectie literatuur en spanning, een zeer ruim aanbod kinder- en jeugdboeken, prachtige fotoboeken, kookboeken, boeken over geschiedenis, reisgidsen en nog veel meer.



"Voor al uw pareltjes"
Adres: De Hovel 21, 5051 NP Goirle
Telefoonnummer: 013 530 1122
Stad: Goirle
Route: De Hovel 21
Postcode: 5051 NP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Ik was op zoek naar een prentenboek voor mijn nichtje. Ik kon het boek initieel nergens vinden. Ik heb zelfs de uitgever nog gemaild en naar tweedehands exemplaren gezocht. Volgens de website van Libris bleek Boekhandel Buitelaar nog een exemplaar te hebben. Ik kon deze niet online bestellen omdat het om een uitverkochte titel ging. Ik heb de boekhandel gemaild met het verzoek of ze het boek toch konden opsturen na digitale betaling. Na prettig en snel e-mail contact het boek kunnen kopen en via de post de volgende dag in huis. Wat een attente service!
Heerlijke zaak waar ik nooit met lege handen vertrek. Ze hebben ook vaak leuke acties van boeken die wat ouder zijn. Maar ook voor de kinderen zijn er veel leuke boeken en hebbedingetjes. Personeel is ook erg leuk en behulpzaam
Gezellige boekhandel met een breed assortiment, beleefd en bereidwillig personeel. Een aanrader voor alle "boekenwurmen".
De boeken over de stad Tilburg had ik snel gevonden. De collectie is uitgebreider dan die in Tilburg zelf! Ik werd ontzettend goed geholpen met een vraag en ga binnenkort terug om een interessant boek op te halen. Aanrader!
Groot assortiment boeken en aanverwante artikelen. Grote kennis bij medewerkers
Fijne boekenwinkel waar ze zeer klantvriendelijk zijn. Is het boek niet aanwezig in de winkel, dan is het er met 1 a 2 dagen wel en word je gebeld.
Fantastische boekhandel..geweldig advies krijg je er voor wat dan ook. Echte aanrader! Parkeren is er geen probleem dus je loopt er gemakkelijk even binnen.
Voor Goirle een fantastische boekhandel, enorm veel keus, indien niet voorradig wordt het besteld en snel geleverd, de eigenaar is 'belezen ', geeft goede tips en is bijzonder serviceminded. Kortom een aanwinst voor ons dorp
Ze hebben alles wat ik wil hebben. Een winkel waar je uitgenodigd wordt om te snuffelen en met meer thuis komt Klantbindend en uitermate kundig en vriendelijk.
Super goed en vriendelijk geholpen. Heel veel keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid