facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BLVD café

BLVD café

Info

follow us/like us be informed

Geschiedenis

Bij BLVD Café bent u van harte welkom om te komen genieten van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of gewoon een gezellig drankje. Het zonnige terras is in de zomermaanden de ultieme plek om van een lekker drankje te genieten of om heerlijk buiten te lunchen of te dineren. Tijdens de wintermaanden is het dankzij het warme interieur en de gezellige sfeer ook binnen heel goed toeven.

De hele dag de lekkerste gerechten

Onze keukenbrigade kookt voor u de heerlijkste gerechten uit alle werelddelen. Tijdens het winkelen kunt u weer op krachten komen met een heerlijk luxe broodje, wrap of maaltijdsalade, maar ook een tosti voor de kinderen of een lekker belegd pistoletje behoren tot de mogelijkheden. 's Avonds kunt u zo uitgebreid als u zelf wilt dineren in de sfeervolle ambiance van BLVD Café.

Ook zakelijk....

U kunt ook bij ons terecht voor een bedrijfsborrel met borrelhap. Dankzij de gratis draadloze internetverbinding (ook op het terras) is BLVD Café de uitgelezen plek voor een snelle zakenlunch of een goede maaltijd met uw personeel en zakenrelaties. Behoefte aan wat privacy? In een van de vierpersoons-cabines kunt u uitstekend zakelijk of juist intiem wat drinken, lunchen of een maaltijd nuttigen. Geef bij de reservering even aan dat u graag een plekje in een van de cabines wilt.

Voor uw theater of bioscoop bezoek

Voorafgaand aan uw bezoek aan de nabijgelegen schouwburg of bioscoop kunt u een tafel reserveren bij BLVD Café. Op donderdag, vrijdag, en zaterdagavond is het trendy BLVD Café the place to be in Amstelveen. Tijdens deze gezellige avonden zorgt een DJ voor heerlijke groovy beats en swingende dance classics die stilstaan onmogelijk maken.



"Grand Café Restaurant Bar"
Adres: Stadsplein 10, 1181 ZM Amstelveen
Telefoonnummer: 0203472880
Stad: Amstelveen
Route: Stadsplein 10
Postcode: 1181 ZM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 00:00
Dinsdag: 10:00 - 00:00
Woensdag: 10:00 - 00:00
Donderdag: 10:00 - 01:00
Vrijdag: 09:00 - 03:00
Zaterdag: 10:00 - 03:00
Zondag: 10:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: blvd cafe amstelveen menukaart, zorgeloos amstelveen, blvd menu, dixie amstelveen, boulevard cafe amsterdam, blvd vlissingen, popov amstelveen, day amstelveen
Recensies
Leuk cafe om wat te gebruiken. Kwaliteit van het eten is goed maar wel echt te duur, betaalde 19 euro voor een cheeseburger met friet, zelfde geld voor de drankjes. Je kan betere prijs kwaliteit vinden. Verder wel goede service en zweer!
Uitstekend eten, maar wel erg duur en bij een gerecht van 23 euro Tournedos verwacht ik wel wat groente en aardappeltjes/patat. Nu moet je dat nog apart bestellen.
Vriendelijke en snelle service en een heerlijke uitsmijter. Zeker een aanrader.
De zoveelste foute verandering!!! alle tegenwoordige horecagelegenheden lijken op elkaar, jammer, totaal geen onderscheid. En leer bediening gasten aan te kijken als er een bestelling plaatsvindt, hoeven ze ook niet te zoeken van wie wat was !!!! gebeurt in teveel horeca
We hebben hier heerlijk gegeten! Bediening erg gastvrij en gezellig. Bij een volgend theaterbezoek, reserveren we hier zeker opnieuw.Eten: 5/5
Ik en een goeie vriend van mij hebben goeie koffie gehaald latté, met koekje en klontje erbij netjes. Iedereen keurig gekleed ook personeel en klanten
Prijs kwaliteit verhouding is prima, leuke snelle bediening, alleen de muziek voor mij net iets te hardEten: 5/5
Opzich leuke tent, jammer van de fruitvliegjes. Prima om een drankje of een broodje te eten. Complimenten aan het personeel!
Ik heb hier meerdere malen lekker gegeten. Heb hier gezeten voor lunch en diner. Wil je zeker zijn van een tafel? Dan raad ik aan om te reserveren. Het eten is smakelijk en netjes geserveerd. Zelfs in Corona tijd blijft deze tent top!
Zeer geslaagde lunch. Vriendelijk personeel, niet een hele ruime keus aan lunchgerechten maar voldoende. Redelijk geprijsd. En makkelijk bereikbaar. Alleen niet als je in de rolstoel zou zitten. Dan wordt het moeilijk manoeuvreren tussen de tafels, althans buiten op het terras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid