facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blush Skin Clinic

Blush Skin Clinic

Info

Blush Skin Aesthetics hét instituut voor huidverbetering en beauty treatments!

Geschiedenis

Professioneel, vakkundig, resultaatgericht.
Hier staat Blush Skin Clinic voor.
Een vertrouwd huidinstituut en totaal beauty concept.
Voor al uw doeltreffend huid en beauty oplossingen.
Onze missie: iedere huid te verbeteren en verjongen.
Met een gespecialiseerde team van hoog opgeleide experts gaan wij voor het beste resultaat. Wij werken met specifieke behandeltrajecten, nieuwste wetenschap en technologie.

Stralend ons pand verlaten: dat is ons doel!



"Blush Clinic is jouw huidspecialist.Met een team van ervaren huidexperts en hoogwaardige apparatuur verzorgen wij kwaliteits­behandelingen voor jouw huid, gezicht en lichaam. In onze clinics, boutique en webshop gebruiken we alleen de beste merken, met producten die trash- en cruelty-free zijn. Bij onze huidtherapeuten kun je terecht voor huidproblemen huidtherapie, laser behandelingen en aanpak van de gevolgen van huidverhoudering."
Adres: Burg. J.G. Legroweg 94, 9761TD Eelde-Paterswolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: +31640540947
Stad: Eelde-Paterswolde
Route: Burg. J.G. Legroweg 94
Postcode: 9761TD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Casa Bellezza Casa Bellezza 3 km Geweldig, heerlijke behandeling. Bianca is een topper
Jorien's Schoonheidssalon Jorien's Schoonheidssalon 4 km Weer prachtige nagels, en ook altijd zeer tevreden over mijn wenkbrauwen en wimpers!
Recensies
Lang getwijfeld voor een afspraak gezichtsbehandeling met wensen. Vandaag een kennismaking & behandeling op eigen verzoek mogen ervaren. Eerlijk advies, geheel vrijblijvend, leuk & professioneel personeel! Zeer leuke ervaring! Kortom: dit had ik eerder moeten doen! Echt een aanrader!
Vriendelijke schoonheidsspecialistes met verstand van hun vak. Ze hebben goede apparatuur in huis en kunnen zo ook veel nieuwe behandelingen aanbieden. Kwaliteit, klantenservice en nazorg is super!
Fijne kundige medewerker die alle tijd nam om met mij de juiste afweging te maken voor de behandeling. Overlegde alles met mij en vroeg een andere collega nog om ook mee te kijken waardoor ik goed geholpen ben.
Geholpen door een aardige medewerkster, die mij goed heeft behandeld middels laseren voor ongewenste haargroei.
Eerste afspraak, voelt goed, wat ik heel belangrijk vind. Estelle geeft deskundig advies, ze is bijzonder vriendelijk en nam ruim de tijd.
Vandaag voor het eerst bij Emma V. geweest een hele fijne behandeling gehad. Ontzettend jammer dat het beauty gedeelte en Jomana, waar ik normaal gesproken altijd heen ging en super werd behandeld en Emma niet bij Blush Clinic blijven. Allebei kundige en klantvriendelijke dames.
Uitstekende en gezellige ontvangst. Behandeling werd duidelijk en goed uitgelegd. Ik ben tevreden. Nu wachten op het resultaat
Heerlijk en goed geholpen door Shannay! Kom snel weer terug voor een heerlijke behandeling!
Zoals altijd prima ontvangen met een heerlijk kop koffie. Mijn nagels zijn perfect gelakt. Erg jammer dat dit gaat stoppen.
Fijne eerste ervaring dankzij Estelle. Goeie uitleg ik kon prima mijn vragen kwijt. En leuk gekletst! Tot de volgende keer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid