facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blueswan Traditionele Thaise massage

Info

Massage Health & Wellness



"Blue Swan Health & Wellness Heeft alles onder een dak!!Professionele Traditionele Thaise MassagesZwangerschap MassageCellulitis massage.Schoonheidsbehandelingen.Manicure PedicureNagels.Vanaf Juli NIEUWE AANBIEDING !!!Elke nieuwe klant bij eerste behandeling eenmalig,30 Minuten € 16,5060 Minuten € 29,5090 Minuten € 51,50VERWEN UW VRIEND OF VRIENDIN ,GEEF EEN CADEAUBON VAN BLUE SWAN HEALTH & WELLNES !!!"
Adres: Schijfse​ Vaartkant​1b​, 4715​ EK​ Rucphen (gemeente)
Telefoonnummer: 0165742765
Stad: Rucphen
Route: Schijfse​ Vaartkant​1b​
Postcode: 4715​ EK​


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00

Recensies
Geweldige massages, zowel voor ontspanning als pijnklachten. Hartelijke ontvangst, super aardig en achteraf heerlijk vers fruit met koffie of thee. Top!
Heerlijke massage. Voel me gelijk een stuk fitter. Nette salon. Kom snel weer!
Een geweldige massage gehad. Ik heb vele Thaise massages gehad in Nederland maar deze spant echt de kroon. Schone salon, vriendelijk personeel en ze nemen echt de tijd. Het was een massage zoals in de beste salons van Thailand! Een bakje fruit en een flesje water na de behandeling, top!
Al meerdere keren geweest altijd goede massage en dit keer bij iemand anders die continu boeren aan het laten was, volgende keer vraag ik weer naar hong. Heerlijk gemasseerd dat wel, totaal niet ontspannen dit keer helaas.
Deze keer was ik minder tevreden, normaal gesproken echt 5 sterren. Ik zou het fijn vinden als je aan zou kunnen geven door welke werknemer je geholpen kunt worden.
Was in 1 woord geweldig en voor herhaling vatbaar. Zo ontspannend en ze wist exact de plekjes die behandeld moesten worden. Super vriendelijke dames!!! Bedankt
Fantastische Thaise massage gehad. Ik zat helemaal vast rechts en alles verdwenen als sneeuw voor de zon. 2 dagen beetje beurs gevoeld maar daarna niks meer !Service: Haarextensies
Heerlijke relaxte en effectieve massage door hele lieve professionele dames. Na de massage geniet ik altijd van de gratisfruitcocktail en de lekkere Thaise thee als afsluiting. Dat maakt het voor mij echt af en onderscheidend van andere massage salons waar ik geweest ben. Ik kom er altijd weer helemaal tot rust en ik raad het iedereen aan om eens een massage te boeken bij Blue Swan!
De massages zijn ontzettend goed. Ze weten altijd de pijnpunten te vinden zonder daar naar te vragen. Kom hier erg graag om mijn hoofd even op pauze te zetten. Respect en dankbaarheid voor Hong, dankjewel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid