facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BlueSun Geldrop

BlueSun Geldrop

Geschiedenis

Welkom bij Bluesun..!
Bij ons bent u aan het juiste adres voor verantwoord zonnen onder ideale omstandigheden. Zowel 's zomers als ’s winters. Bluesun is een professionele zonnestudio waar u deskundig advies krijgt en zorgvuldig behandeld wordt. U bent van harte welkom in onze moderne zonnestudio, waar u gastvrij wordt onthaald en altijd een drankje voor u klaar staat.
In onze studio’s staan zonnebanken van het merk Ergoline, hét merk op het gebied van geavanceerdere zonnebanktechnieken voor het beste resultaat.. Wij stellen zeer hoge eisen aan de hygiëne zodat u verzekerd bent van een schone zonnebank. Ook de cabines worden na iedere zonsessie zorgvuldig schoongemaakt en gecontroleerd. Bij BlueSun Geldrop kunt u na registratie 24 uur per dag terecht, en u kunt bij ons al zonnen vanaf 8,- per sessie.

Adres: Stationsstraat 1A, 5664 AP Geldrop
Telefoonnummer: 0402857371
Stad: Geldrop
Route: Stationsstraat 1A
Postcode: 5664 AP



op zoek naar gerelateerd: Blue Sun Breda, Bluesun zonnepanelen, Zonnestudio, Blue sun zonnebrand, Zonnebank Spijkenisse, Zonnebank Mierlo, BlueSun Zoetermeer, Zonnebank Blue sun
Recensies
Niet heel erg onder de indruk. Parkeren was een uitdaging. Voor mijn gevoel waren de lampen van de 1600 aan vervanging toe. Het rook binnen naar sigarettenrook en dat is toch jammer als je 20 min. komt ontspannen.
Nette service, altijd oplossend gericht en vriendelijk
Aardig personeel. Mijn cabine was niet goed schoongemaakt en ook heb ik het idee dat de zonnebanken verouderd zijn. Jammer!
Mijn favoriete zonnebank salon!
Fijn personeel, mooie zonnebanken voel mij op mijn gemak.
Mooie fijne schone omgeving. Houden alles goed schoon ontsmetten alles hele fijne zonnenbanken. En vriendelijk personeel
Super netjes en zuiver altijd, en het is een perfect systeem 24 uur geopend Rij er zelfs 35 km voor enkel, dus dat zegt genoeg, een echte aanrader !!
Ik kwam om half 1 aan. Er was niemand, gebeld en aangeklopt maar niemand deed open. Terwijl jet wel bemand zou moeten zijn.
Altijd fijn zonnebanken. Ook aardig personeel
Ideaal om online een afspraak in te plannen. Nette zonnestudio, aardige medewerksters.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid