facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bluehome Zonnepanelen

Bluehome Zonnepanelen

Info

Bluehome is gespecialiseerd in het installeren van zonne-energiesystemen en biedt hierbij totale ontzorging. U heeft de garantie van een optimale opbrengst van uw zonne-energiesysteem en een goed werkend product.

Adres:
Telefoonnummer: 0186-610023
Stad: Oud-Beijerland


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Blue home, Blue home Reviews, Zonnepanelen Hoeksche Waard, Zonnepanelen kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sunaware Sunaware 2 km Aardige mensen maar echt een installatie bedrijf en geen reparatie van laadkabels
Recensies
Van offerte t/m plaatsen is alles helemaal naar wens gegaan.
We zijn erg goed gelopen door de medewerkers van BlueHome. Goede service en voorlichting. We zijn netjes teruggebeld n.a.v. onze vragen en de panelen zijn erg goed geplaatst. Zeker een aanrader om door dit bedrijf hier zonnepanelen te laten plaatsen.
Duidelijk offertetraject en snelle plaatsing. Gedurende traject vaste contactpersoon bij Blue Home die helpt bij installatie van app en opstarten.
Ik heb nu sinds een week of 4 mijn zonnepanelen. Keurig werk van de mannen en de communicatie verliep goed. De app waarmee de opbrengst bekeken kan worden werkt goed en is duidelijk. Ik kan Bluehome zeker aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid