facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blueflower

Blueflower

Info

Blueflower een Nederlandse webshop die zich voornamelijk specialiseert in horeca artikelen. Voorheen had Blueflower voor elke productgroep een aparte .nl en .be webshop.

Geschiedenis

Blue Flower een verzameling van online webwinkels

Adres: Kreeft 31 a, 4401 NZ Yerseke
Telefoonnummer: +31(0)113-760035
Stad: Yerseke
Route: Kreeft 31 a
Postcode: 4401 NZ



op zoek naar gerelateerd: Rode loper voor buiten, Blue flower bedankjes, Loper bestellen, Breedte rode loper, Loper 1 meter breed, Loper Rood, Blue flower names, Blue flower deurmat
Recensies
Zeer snel bezorgd, binnen 24 uur binnen. Netjes verpakt. Aanrader!
De volgende dag geleverd en vriendelijke bezorger! Product netjes ingepakt
Prachtige paaltjes met ons bedrijfslogo besteld! Goed geholpen door de medewerkers. Bedankt!
Verkeerde bestelling gekregen van de heren, en na contact gehad te hebben via de mail kon ik deze retour sturen ondanks dat het al op maat gesneden was. Na het retourneren van het pakket bleek dat ze het toch niet wilden vergoeden.
Goede webwinkel die een ruim assortiment heeft van matten in alle vormen kleuren en maten. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Leveren snel en in mijn geval op de gewenste maat. Een aanrader!!
Geven een zeer goede service. 1e levering zat een beschadiging in, is netjes een nieuwe voor opgestuurd
Vlotte afhandeling van de bestelling, een verbeter punt is om de de geplande leveringstijd door te geven, track & trace ontbrak volledig.
Door een foutje de verzending eerst per ongeluk niet verzonden. Gebeld, werd binnen 5 minuten terug gebeld met een gemeend excuus, en werd gelijk de volgende dag nog bezorgd. Goede service, erg klant gericht, ook als het even mis gaat, gelijk opgelost. Kan bol.com nog wat van leren.
De levering was heel snel, ondanks alle bezorgdrukte. Het pakket was heel zorgvuldig verpakt, geen krasje of barstje te zien! Ben heel tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid