facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BlueArts Make-up Academy

BlueArts Make-up Academy

Info

BlueArts Academy

Richt zich op professionele make-up workshops met 100% natuurlijke minerale make-up van NONON.

Make-up die er natuurlijk uitziet en die geschikt is voor de gevoelige huid.

Geschiedenis

Wil jij graag leren werken met professionele, 100% natuurlijke make-up? Weten hoe je een mooie egale huid krijgt? Hoe je lijntjes, vlekken, oneffenheden laat verdwijnen als sneeuw voor de zon?

BlueArts leert het je! In slechts twee uur! Je leert hoe je met de 100% natuurlijke make-up van ons eigen merk NONON het mooiste in jezelf kunt accentueren. De mooiste looks creëer je voortaan gewoon zelf, met alle tips & tricks van BlueArts. En met je geheime wapen: professionele minerale make-up van NONON!

Omdat BlueArts de hoogste eisen stelt aan haar make-up, ontwikkelde creative director Linda Blauw haar eigen lijn: NONON. Een no-nonsense en 100% natuurlijke make-up van de allerhoogste kwaliteit. Goed voor je huid, goed voor het milieu en goed voor een prachtige natuurlijke uitstraling!

BlueArts workshops zijn echt een feestje: Heerlijke hapjes, feestelijke bubbels, een ontspannen sfeer op een vriendelijke locatie en een bruisende professionele begeleiding! Niet alleen leer je hoe je je van je mooiste kant kunt laten zien, je leert ook om de 100% natuurlijke minerale make-up van NONON te gebruiken als een ware professional! Stralend ga je weer naar huis: door de ontspannen sfeer, je nieuwe look én natuurlijk de producten van NONON.

Om een workshop te boeken ga naar www.bluearts.nl!


BlueArts heeft ook een make-up academy. En leid mensen op tot volwaardig make-up artist.

Droom jij van een succesvolle carrière als visagist? Zie jij jouw toekomst als inspirerende MUA al zachtjes glanzen? Heb jij oog voor kleur en detail? Fascineert het menselijke gezicht je? Zie jij altijd en overal hoe mooi mensen zijn, en hoe jij die schoonheid naar boven zou kunnen halen? Zou je van dat talent graag je vak willen maken? Dan ben je bij BlueArts Academy aan het juiste adres!

UNIEK

Creative Director Linda Blauw maakt al jaren indruk als beauty- en fashion visagiste. Zij deelde haar kennis en ervaring al eerder via inspirerende lessen op verschillende make-up academies.
Voor haar eigen BlueArts Academy ontwikkelde zij een unieke make-up opleiding, waarin haar visie op make-up als een artistieke uiting van creativiteit samenkomt met een gedegen kennis en beheersing van alle technieken. Een persoonlijke benadering, uitgebreide theoretische ondersteuning en veel praktische ervaring maakt de opleiding tot een uitstekende start van jouw gedroomde carrière als professioneel visagist. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan de zakelijke kant van jouw toekomst. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van je eigen concept, ondernemerschap, communicatie met opdrachtgevers, het presenteren van je portfolio…alles komt aan bod zodat jij van jouw passie je beroep kunt maken!


Blue Arts is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en de auto. Je kunt gratis parkeren.

Label

Linda’s passie voor make-up vertaalt zich (sinds kort) ook in de ontwikkeling van haar eigen make-up- en verzorgingslijn NONON. Een no-nonsense lijn met 100% natuurlijke minerale make-up en zo eerlijk en natuurlijk mogelijke verzorgingsproducten.

Zoals bij Linda past doet NONON zich nooit mooier voor dan ze is. Want Linda gelooft in de kracht van natuurlijke schoonheid, gewoon zoals je bent. In NONON geeft ze die overtuiging concreet vorm. Inspirerend!

Adres: Zijperweg 4, 1742 NE Schagen
Telefoonnummer: 0648373142
ln.straeulb@ofni
Stad: Schagen
Route: Zijperweg 4
Postcode: 1742 NE



op zoek naar gerelateerd: make up workshop, make up workshop vakantieveilingen, make up workshop op locatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natural Beautyzone Natural Beautyzone 800 meter Nadine is zeer professioneel en maakt wenkbrauwen echt op maat. Er wordt goed geluist...
Parfumerie Schagen Parfumerie Schagen 877 meter Dit is de officiële facebook pagina van dé Parfumerie in Schagen. Wij zijn gevestigd ...
Awesome Cosmetics Awesome Cosmetics 936 meter Awesome Gelpolish - Gellak, Nagel Led lampen, Nagel UV-Lampen, Nagelstyisten, Nagel p...
Pour Vous Schagen Pour Vous Schagen 997 meter Super geholpen en het cadeau watbik o.a. heb gekocht leuk ingepakt
Amy's Visagie Amy's Visagie 1 km Samen met mijn moeder heb ik een make-up workshop bij Amy gedaan. We hebben een ontze...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid