facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blue Lotus

Adres: President Kennedylaan 6, Velp
Telefoonnummer: 026-3646020
Stad: Velp
Route: President Kennedylaan 6



op zoek naar gerelateerd: Blue Lotus Velp menukaart, Blue Lotus maandmenu, Chinees Rheden, Blue Lotus Purmerend, Velp Chinees restaurant, Blue Lotus flower, Blue Lotus roken, Chinees Presikhaaf
Recensies
Prima zaak met perfecte producten! Zoek alleen een andere bank want € 0,50 voor pin betaling is echt belachelijk en wordt ook niet echt gewaardeerd! Echt snel veranderen!
Afhalen is prima. En goed eten!
Eten was weer lekker de babi spek en de loempia
Per toeval hier terecht gekomen en het was echt heel goed. Uitstekende, vriendelijke bediening en heel erg lekker gegeten. We hadden gekozen voor het verrassingsmenu van de chef ondanks dat we vaak kiezen voor het bekende, maar waren blij verrast. Dikke aanrader!!
Gewoon een goede Chinees en niet kinderachtig bij extra bestellingen bv meer saus.
Het eten was prima, maar er was geen enkele covid-19 maatregel. Bij binnenkomst geen dispender. Tafels en stoelen werden niet extra behandeld, behalve het schone tafelkleed. De afstand tussen tafels was te kort. Teveel gasten.
Fijne bediening en lekker eten. Vertrouwd adres
Super goede chinees goede bediening heerlijk vers eten
Ook afhalen is lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid