facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blue City Roasters

Blue City Roasters
"Vers gebrande koffie, losse thee, specialty tea, matcha, frischer lecker Kaffee, Kuchen, Tee, Kaffeeroesterei, koffiebranderij, wijn, wine, Wein, bier, beer"
Adres: Torenstraat, 6, 9671EE, Winschoten
Telefoonnummer: +31613915507
moc.liamg@sretsaoryticeulb
Stad: Winschoten
Route: Torenstraat, 6
Postcode: 9671EE


Openingstijden

Maandag: X
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: X

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coffeeshop Havana Coffeeshop Havana 80 meter Is dit hasj wat jullie verkopen of steen? Over wiet niet eens te spreken, bagger kwal...
El Molino El Molino 547 meter Tot vijf minuten na binnenkomst geen personeel gezien. Lamplicht stond te fel, omgevi...
LekkerBakkie LekkerBakkie 1 km Heerlijke koffie op locatie. Nu in Assen bij pop-up winkel.
Recensies
Erg leuke plek voor een heerlijk kopje koffie. Erg vriendelijke bediening, leuk ingerichte zaak. Als je binnenkomt ruikt het al heerlijk naar koffie roosteren. Bij het afrekenen krijg je een lekker koffieboontje met een chocolade laagje eromheen. Echt een aanrader!
Na een dag renoveren in het huis naar bleu city roasters gegaan voor een goede koffie. Dan is er de keuze uit 6 verschillende soorten koffie 7 als je decaf meerekent : en Tee. De koffie kan dan weer op verschillende manieren klaar gemaakt worden. Van mild voor sommige mensen slap ; tot zeer sterk. Vandaag heb ik een cold brew besteld. Met een schijfje sinasappel enorm verfrissend. Zeker een aanrader om een goede kop koffie te drinken. Als het een beetje voller en daarmee gezelliger zou zijn geweest zou het perfekt ***** zijn geweest.
Heerlijke koffie en fristi gedronken met mijn dochter op een gezellige en drukke zaterdagmiddag! Heel leuk opgediend en supervers! De cheesecake was om je vingers bij op te eten! De eigenaar en het personeel zijn erg vriendelijk! Liefde voor het vak is duidelijk voelbaar! Absoluut voor herhaling vatbaar!
Koffie is slap, eten lijkt wel alsof het van een tankstation komt en het is veel te duur. Bespaar jezelf de tijd en het geld en zet thuis een kop koffie.
prima restaurant koffie branderij tapas bar.vriedelijke bediening
Heerlijke koffie! Echt een aanrader!
Heel lekker coffee en gebak. Bij het gebak geen grote keuze, maar wat er is, is super lekker.
Heerlijke verse koffie, bijzonder vers gebak, vriendelijk personeel, een echte aanrader voor iedereen die van koffie houdt
Gezellig en je kunt er nu ook eten. We hadden nu tapas, volgende keer een menu
Vertaald door Google Goede service en vriendelijk personeel. Heerlijke Mochachino en Red Velvet muffin. Extra bonus dat de eigenaar laat zien hoe de koffiebonen worden geroosterd met Oak! Zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die de omgeving bezoekt. Origineel Great service and friendly staff. Lovely Mochachino and Red Velvet muffin. Added bonus of being shown by the owner how the coffee beans are roasted with Oak! Would highly recommend to anyone visiting the local area. Kindvriendelijkheid: Very accommodating for kids with plenty of food and drink options available.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid