facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BLUB media

BLUB media

Info

BLUB media is een full service reclamebureau in Heerhugowaard. Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Kom langs voor een kop koffie!

Geschiedenis

BLUB media wil ondernemers ontzorgen in het complexe medialandschap. Het is onze missie jou te voorzien van onafhankelijk media advies tegen eerlijke prijzen.

Hoe doen wij dat?
• Jij krijgt één aanspreekpunt voor al je media activiteiten

• Samen met jou maken wij een creatief media plan, passend bij jouw behoeftes

• Nu komt onze inkoop kwaliteit om de hoek. Wij gaan jouw media behoeftes inkopen tegen eerlijke prijzen, bij betrouwbare partners. Dit doen wij volledig transparant

• Heel belangrijk, wij bewaken jouw budget, plan en sturen tussendoor bij

Kortom, ondernemers écht controle teruggeven over hun totale mediabudget.



"Blub is een full service reclamebureau, gevestigd in Heerhugowaard, actief in heel Nederland. Van reclamebureaus zijn er wel meer, maar Blub is net even anders. Wij zijn eerlijk en oprecht dat is niet gelogen! en denken graag met je mee. We ontzorgen ondernemers op alle vlakken en kijken naar het totale plaatje. Laat ons doen waar wij goed in zijn, zodat jij tijd overhoudt om te doen waar jij goed in bent."
Adres: Smuigelweg 1B, 1704 PX Heerhugowaard
Telefoonnummer: 0612905751
Stad: Heerhugowaard
Route: Smuigelweg 1B
Postcode: 1704 PX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Marketing bureau Brabant, Blub betekenis, Mikki Konijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Worldwebdesign Worldwebdesign 1 km Van Bob Kool kun je professionaliteit, service, creativiteit, vertrouwen verwachten e...
Sterk in MEDIA Sterk in MEDIA 3 km Ik word hier altijd heel blij, Ze ondersteunen me goed bij de invulling en uitvoering...
Recensies
Om de opening van ons nieuwe restaurant te promoten, waren wij op zoek naar een mediapartner. Zo kwamen we bij Blub media terecht, en wat zijn we hier blij mee! Ze denken met je mee, schakelen snel en weten precies wat ze moeten ontwerpen om out of the box te zijn, maar wel te voldoen aan onze wensen. Al met al een team toppers die we zeker aanbevelen!
Blub Media heeft voor ons een nieuwe website gebouwd. Alles is van A tot Z tot in de puntjes verzorgd. Eindelijk beschikken wij nu over een snelle, goed vindbare website welke er ook nog eens professioneel uit ziet! Blub Media is zeer klantvriendelijk, meedenkend, betrokken en heeft een leuk team met originele ideeën. Als je iets anders wilt dan standaard dan zit je hier zeker goed!
Ik had al meerdere goede geluiden gehoord over Blub. Na zelf in gesprek te zijn gegaan, was ik direct overtuigd! Ze hebben een top website opgeleverd, draaien goede campagnes en denken met je mee over oplossingen. Een topteam dat ik zeker aanbeveel!
Een nieuwe huisstijl ontwikkelen die aansluit bij de markt en je eigen wensen is nog niet zo eenvoudig. Na een uitgebreid gesprek met de mensen van Blub en de korte lijnen tijdens het hele proces is de site voor Anetwerk Personeelsdiensten en schot in de roos. Heerlijk om te werken met een partij die zo flexibel is, maar ook staat voor zijn standpunten.
Heb je een nieuwe site nodig? Ga naar Blub! Blub luistert naar je wensen en eisen en geeft daar een moderne twist aan. Naast vakbekwaam is het ook nog een gezellig team waar je gerust een kop koffie kan drinken om je wensen te bespreken. Ook tussentijdse aanpassingen zijn geen probleem en worden snel verwerkt. Al met al zeker een aanbeveling waard!
Erg blij met de ondersteuning van Blub Media bij de ontwikkeling van onze nieuwe website! Heldere communicatie, korte lijntjes en snelle afhandeling!
Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Maurice van BLUB media voor het lanceren van mijn website. Vanaf het eerste moment was er goed contact, heldere communicatie en waardevolle aanbevelingen en discussies. De kennis die BLUB media inbrengt is voor mij heel waardevol en heeft ertoe geleid dat mijn website optimaal is vormgegeven en succesvol is gelanceerd. Naast het bouwen van mijn website, biedt BLUB media allerlei andere services en producten, waardoor ik al mijn marketing uitingen bij hen kan onderbrengen. Wat ik vooral prettig vind is het directe contact. Als ondernemer ben ik op zoek naar een duurzame samenwerking en dit is precies wat BLUB media biedt. Ook vind ik in BLUB media een sparringpartner voor nieuwe projecten en de invulling hiervan. Ik had mij geen betere media partner kunnen wensen!
Ik ben zeer tevreden over Blubmedia , Word goed gecommuniceerd , word meegedacht waardoor er een prachtige website is gemaakt. Mega bedankt !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid