facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blown en Twisted Entertainment

Blown en Twisted Entertainment

Info

Magisch Entertainment kindergoochelaar en ballonnenclown die het leuk vindt om zijn goocheltrucs en ervaring met anderen te delen en te bespreken.

Geschiedenis

Bij ons kunt u alles op het gebied van goochelen te weten komen. We hebben een webwinkel waar u diverse goocheltrucs en materialen kan aanschaffen. Daarnaast kunt u een artiest bij ons inhuren, een workshop op het gebied van goochelen en of ballonmodelleren volgen. Ook kunt u bij ons en andere leden van het forum terecht om informatie en of hulp te vragen betreffende bijv: het uitvoeren van een truc. Hieronder staat wat blown-twisted.nl u kan bieden.



""Goochelaar voor elk feest gespeciaiceerd in kinderfeesten en familie feesten ballonnenkunstenaar voor festivals en evenementen goochelworkshop voor scholen goochelshow voor scholen en BSO's tafelgoochelaar internet goochlwinkel. Arjen Reinders omschrijft zichzelf als een magisch entertainer waarbij het plezier en de interactie met het publiek voorop staat.""
Adres: Hamrik 12, 9531 ES Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599-881230
Stad: Borger
Route: Hamrik 12
Postcode: 9531 ES


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OBS de Meander OBS de Meander 334 meter Slechte rot school 50 min uitleg 10 min werk voor 2 lessen en Linette Wiekema maakt d...
MFA Het Hunzehuys MFA Het Hunzehuys 441 meter geweldig onderkomen voor alle verenigingen en vooral onze Biljart vereniging "...
Dorr-onderwijs Dorr-onderwijs 854 meter Groep 1 en 2 in beeld.
Recensies
Het kinderfeestje van mijn zoontje was een groot succes. Jan de Trucjesman is een geweldige entertainer, niet alleen voor de kindjes, maar ook de ouders hebben genoten van zijn show! Nogmaals heel veel dank voor de onvergetelijke middag die je onze zoon hebt bezorgd!!
Arjen is al jaren een vaste waarde op de Kerstmarkt Wezup. Hij is vriendelijk, toegankelijk en zeker origineel met zijn creaties. Zijn aanwezigheid werkt als een magneet op jong en oud en zorgt voor zorgeloos vertier. Kortom: hij is een hele goede en fijne clown.
Het super geslaagd..hele blije gezichten gezien
Goed contact met de kinderen en betrekt iedereen bij de show. Aanrader voor een leuke show.
Lange Jan de trucjesman is bij ons op het zomerfeest geweest, het was zeer geslaagd en de kinderen vonden het superleuk!!
Erg leuk voor een verjaardagsfeestje! Het programma is ook niet te lang of te kort! Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid