facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BLOW Kitesurfschool

BLOW Kitesurfschool

Info

BLOW is in 2013 opgestart door Chris & Toine. Samen begonnen ze op de Zandmotor in Kijkduin om kleine groepen te leren kitesurfen. BLOW is inmiddels uitgegroeid tot een grote kiteschurfschool met een enthousiast en ervaren team.

Geschiedenis

Be a
Life
On the
Water



"BLOW is opgericht door 2 vrienden Toine & Chris. Zij zijn in 2014 begonnen met de oprichting van een kitesurfschool op de Zandmotor. Door de jaren heen is BLOW uitgegroeid tot één van de beste kitesurfscholen van Nederland.Alle instructeurs van BLOW Kitesurfschool worden persoonlijk uitgekozen door Chris & Toine omdat wij het erg belangrijk dat onze instructeurs echt goed kunnen kitesurfen, dat ze weten waar ze het over hebben maar vooral dat ze op een leuke en veilige manier het kitesurfen kunnen leren aan iedereen.De kitesurfvaardigheden in combinatie met de jarenlange ervaring met kitesurflessen zorgen ervoor dat een kitesurfcursus bij BLOW Kitesurfschool een onvergetelijke ervaring is voor jong & oud!"
Adres: Zuiderstrand 22, 2586 JL Kijkduin, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0652534999
Stad: Kijkduin
Route: Zuiderstrand 22
Postcode: 2586 JL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Kitesurfen Den Haag, BLOW Beach House, Beste kitesurfschool Nederland, Kitesurfen Zandmotor, Kitesurfen Nederland beginners, BLOW Kijkduin menukaart, Kitesurfen beginners, Kitesurfles aanbieding
Recensies
Echt twee hele fijne lessen van Marre gehad! Ze is rustig en heel duidelijk in haar uitleg. Ook een les van Michael die wat strenger was maar wel heel goed in zijn uitleg. Heb er onwijs veel aan gehad. Ben meteen fan van de hele club, de vibe die er hangt en de mensen die er rondlopen zijn allemaal even chill en fijn. Ik heb nu nog 3 privé lessen geboekt want wil dit kunnen, ga hopelijk aankomende week mijn eigen set kopen zodat ik echt door kan pakken. Heel blij dat ik bij jullie terecht gekomen ben.
Hele chille lessen en chille vibe. Relaxte locatie om te leren. 5 lessen gehad van 3 verschillende toppertjes Seb, Robin & Colin eet smakelijk guys Kiteset gekocht voor een mooie deal en nu zelf verder proberen
Wij zijn gaan blokarten met 7 personen. We kregen eerst een duidelijke instructie en daarna gingen we aan de slag. Wij hebben een erg leuke middag gehad!
Had afgelopen weekend mijn eerste introductie les bij BLOW. Was echt heel fijn, het waaide vrij hard maar voelde mij heel erg op mijn gemak. Mijn instructeur was Seb, heel aardig en legt alles super duidelijk uit, niet alleen het kiten maar ook de theorie erachter. We waren met z'n tweeën op 1 instructeur aan het oefenen en dat werkte top. Ik ga zeker nog meer lessen nemen!
Ik heb mijn 3 groepslessen gehad! Wat een leuke sfeer bij BLOW. Iedereen is vriendelijk, professioneel, ervaren en met juiste dosis van humeur. Eerste les met Seb gehad - Seb heeft veel ervaring, hij is geduldig, grappig waar het kan en super vriendelijk! Tweede les met Dan gedaan - een super relaxe jonge, met goede tips! Deerde les met Alexander gehad - zoals Seb veel ervaring, veel geduld, relaxed, vriendelijk! Ook na mij 3 lessen heb ik van Blow vervolgt offerte voor de volgende lessen gekregen - 10 punten voor marketing!!! Ik ben enorm tevreden en raad ik iedereen aan!!! Tot snel!
Samen met mijn vriend 3 beginnerslessen gehad waar we eerst de kite hebben leren controleren van Seb tijdens onze eerste les. Waar we met Bart stappen maakte naar het water door het body dragen en waar Gert ons uiteindelijk leerde de eerste meters te maken in het water met een board. Alle drie de lessen waren erg leuk en leerzaam, mede door de bekwame instructeurs. Het is vooral ook leuk om te zien hoe ze hun passie voor het windsurfen willen doorgeven aan anderen!
Amper halverwege de week en ik kan alleen maar uitkijken naar wat nog komen gaat : de sfeer is heel fijn en gezellig, de lessen zijn leerzaam en Seb weet natuurlijk om te gaan met het eventuele niveau verschil binnen de groep waardoor iedereen zich welkom voelt. Naast leren is het ook vooral heel leuk en grappig op het water, Seb heeft bijna net zulke goeie humor als ik ; Veel of weinig wind, ze zorgen ervoor dat je altijd wat kan leren. Alles bij elkaar, van het kamperen vlak bij de school tot het mooie weer, voelt deze week als vakantie en kijk ik enorm uit naar de komende lessen. hoe de wind ook waait, de pet staat altijd goed bij Blow!
Meerdere lessen gehad, waren allemaal top! Ondanks dat ik als een chaoot op het water sta wist Sebas de rust te bewaren met zijn uitleg en wijze lessen. “De kite is een reflectie van jezelf” ;. Ook in de shop & beach house altijd super goed ontvangen. Na mijn lessen bij Sebas & op de Zandmotor had ik meer zelfvertrouwen en heb ik het meteen in de praktijk kunnen brengen in Portugal. Thanks to Blow heb ik mijn nieuwe hobby gevonden, kan het iedereen aanraden!
Top les gehad van Colin! Thanks - kijken nu alweer uit naar de volgende keer. En ook van Tim laatste keer. Super duidelijke en rustige uitleg. Aanrader!
Vandaag mijn eerste kiteles gehad. Mega vet! Altijd al willen doen maar door schouderblessures nooit aangedurfd. Het goede advies vooraf van de kiteschool heeft mij toch de sprong doen wagen. Ik had een mega chille instructeur bij wie ik op mijn eigen tempo de basics goed onder de knie heb kunnen krijgen. Morgen les twee. Zin in! The 5 rating is special for you Seb!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid