facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloom Mondzorg

Bloom Mondzorg

Info

Bij Bloom Mondzorg geloven we dat een
klachtenvrije en onderhoudsvriendelijke mond
bij iedereen tot de mogelijkheden behoort.
Are you ready to Bloom?

Geschiedenis

Met een andere visie de huidige markt benaderen vraagt om een vernieuwde aanpak. Geen praktijkovername met een vol cliëntenbestand, maar een doelbewuste keuze om iedere cliënt vanaf de aanvang goed te leren kennen.
Via Tandheelkunde naar Mondzorg...



"Bij Bloom Mondzorg geloven we dat een klachtenvrije en onderhoudsvriendelijke mond bij iedereen tot de mogelijkheden behoort, waarbij preventieve- en reconstructieve mondzorg met persoonlijke aandacht centraal staan.Interesse? Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek!"
Adres:
Telefoonnummer: 0742059999
Stad: Borne


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Borre Mondzorg Borre Mondzorg 684 meter Heel erg blij met mijn nieuwe tandarts!! Zeer vriendelijke tandartsen en medewerkers!...
Ivory Tandtechniek BV Ivory Tandtechniek BV 1 km Vakmanschap staat voor op bij Ivory. De persoonlijke benadering is door mij ervaren a...
Recensies
Zit je niet op de plek bij je huidige tandarts? Of voel je je niet gehoord/begrepen? Of gewoon opzoek naar een kundige en vriendelijke tandarts? Twijfel niet langer en schrijf je in bij Bloom! Kundige tandarts en assistentes, altijd vriendelijk en begripvol. Heel erg blij met onze overstap naar Bloom!
Wij zijn met ons gezin van 4 kinderen nu ongeveer 2 jaar bij Willem aangesloten. Zijn praktijk ziet er geweldig uit. Bij problemen met het gebit maakt hij een degelijk plan en neemt hiervoor uitvoerig de tijd. Omdat ikzelf nogal wat angst heb voor tandartsbehandelingen kan in de tijd dat ik patiënt ben bij Willem eindelijk ervaren dat het ook op een rustige en pijnloze manier kan. Kortom zoek je een tandarts die je niet behandelt als een halfjaarlijks nummer en die de tijd voor je neemt dan is de praktijk van Willem een goede keus.
Vandaag voor het eerst behandeld bij Bloom. Fijne tandarts die de tijd neemt voor uitleg en je gerust te stellen. Al met al een professionele praktijk met kundige medewerkers en een prettige sfeer!
Sinds kort ben ik aangemeld bij deze tandarts. Dit kon allemaal heel snel wat ik als zeer prettig heb ervaren. Het contact is ook goed en iedereen is heel vriendelijk en vrolijk! De praktijk ziet er heel erg mooi en schoon uit wat ook heel belangrijk is. Er wordt goed advies gegeven en alles wordt ook goed uitgelegd.
Super fijne tandartspraktijk. Ze nemen de tijd voor de patiënten, leggen alles goed uit. Denken mee, zijn vriendelijk en nemen de tijd. Geen lopende band werk. Ook voor kinderen een heel fijne tandarts!
Door een verhuizing had ik een goede reden op zoek te gaan naar een andere tandarts. Ik zocht een praktijk met een persoonlijke benadering en waar er tijd voor je is. Dit alles heb ik gevonden bij Bloom Mondzorg. Vanaf de eerste telefoontjes, het kennismakingsgesprek tot aan de eerste behandeling, alles voelt prettig. Complimenten aan tandarts Willem en zijn team.
Heb het nooit fijn gevonden om naar een tandarts te gaan, maar sinds ik naar Bloom mondzorg ben overgestapt ben ik niet meer “bang” voor de tandarts. De sfeer is erg prettig en professioneel! De medewerkers zijn aardig en vertellen tijdens de behandeling precies wat ze gaan doen.
Erg tevreden! Zelf mijn vorige tandarts verlaten uit onvrede. Bij Bloom Mondzorg 4 vullingen laten zetten en een verstandskies laten trekken, alles ging zeer voorspoedig. Verder, vriendelijk personeel en een hygiënische praktijk!
Een praktijk waarbij ze de tijd voor je nemen en waar je samen met de tandarts een behandelplan opstelt. Geen snelle controle en alleen repareren wat er niet goed is maar vooruit kijken en preventief behandelen. Wat een fijne tandarts! Wij rijden er graag voor naar Borne vanuit Almelo.
Een hele fijne praktijk! Ik was niet perse een makkelijke klant voor de tandarts gezien mijn overige medische achtergronden. Hier werd met veel zorgvuldigheid, aandacht en professionaliteit mee om gegaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid