facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blond Amsterdam

Blond Amsterdam

Info

Welcome to the official Facebook page of Blond Amsterdam: www.blond-amsterdam.com

Bereik ons via WhatsApp! 0615601534
(Ma-Vr tussen 09:00 - 17:00 uur)

Onze taak

A bit of Blond every day!

Label

Bereik ons via Whatsapp! 06-15601534
(Ma-Vr tussen 09:00 - 17:00 uur)

Producten

De collectie bestaat uit:

• “Even Bijkletsen”; een complete vrolijke en kleurrijke servieslijn waar Femque en Janneke bekend mee zijn geworden.
http://www.blond-amsterdam.nl/nl/servies/even-bijkletsen/

• “Delfts Blond”; een servieslijn met Blond interpretatie van het oud-Hollandse blauw.
http://www.blond-amsterdam.nl/nl/servies/delfts-blond/

• “Blondelicious"; dit servies is zowel door vorm als kleur geïnspireerd op het servies uit de jaren ’50. De items kenmerken zich door 4 pasteltinten met illustraties en teksten met een knipoog.
http://www.blond-amsterdam.nl/nl/servies/blondelicious/

• “I love Holland"; een compleet servies met oer-hollandse tafereeltjes. http://www.blond-amsterdam.nl/nl/servies/i-love-holland/

• “In bed with Blond”; een serie dekbedovertrekken en sierkussens
http://www.blond-amsterdam.nl/nl/textiel/beddengoed/

• “In bath with Blond”; er zijn twee badlijnen, een rustige lijn met lichtroze en goud en een (jongere) lijn met grappige illustraties. http://www.blond-amsterdam.nl/nl/beauty/in-bath-with-blond/

• Stationery; elk jaar komt Blond met een complete schoollijn voor de jeugd en voor volwassenen een yearround lijn met o.a. notitieboekjes, adresboek, agenda.
http://www.blond-amsterdam.nl/nl/papier/

• Wenskaarten met tijdens de feestdagen elk jaar wisselende kerst- en nieuwjaarskaarten.

• Kaarten op Greetz.nl; op deze site kan je uit meer dan 100 verschillende kaarten kiezen en binnenkort is het mogelijk om via deze site Blond geboortekaartjes te versturen.

• Boeken; “Lekker Blond” een boek vol met de favoriete recepten van Femque en Janneke, “Hollandse happen” met nostalgische Hollandse recepten, “Eigen taart is goud waard” staat vol met zowel zoete als hartige taarten. En iets heel anders “Mooi Blond”met allemaal leuke en handige beautytips.
http://www.blond-amsterdam.nl/nl/papier/boeken/

• Little Blond; De leukste accessoires en (kraam)cadeautjes verkrijgbaar in 3 verschillende vrolijke prints. http://www.blond-amsterdam.nl/nl/little-blond/





"Come in, we’re open!We are proud to present our brand new pink BLOND AMSTERDAM heaven. Come in for the perfect gift or for a taste of our delicious pink velvet cake. Open seven days a week."
Adres: Ferdinand Bolstraat 44, 1072 LL Amsterdam
Telefoonnummer: 031 20 42 84 929
ln.madretsma-dnolb@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Ferdinand Bolstraat 44
Postcode: 1072 LL



op zoek naar gerelateerd: blond amsterdam servies, blond amsterdam sint theepot, paasservies blond amsterdam, blond amsterdam made with magic, blond amsterdam fabriek, blond amsterdam cadeau, blond amsterdam nieuw, blond amsterdam agenda
Recensies
Vanuit Groningen speciaal naar het blond cafe gekomen. Bij aankomst stond het pand in de stijgers bij binnenkomst was het personeel alles behalve vriendelijk.... voor zo'n winkel verwacht je toch dat het personeel een beetje past bij de zaak. Voor je dingen bij de blond winkel koopt check vooraf even de website toen we thuis kwamen en een na bestelling wilde doen zagen we dat alles was we gekocht hebben gewoon 2-8 euro goedkoper is op de website weer een tegen valler dat de winkel niet zelf prijzen hanteert jammer! Hier viel ons echt tegen zou er niet snel weer heen gaan.
Mooie winkel met een mooi assortiment van Blond Amsterdam. Locatie is centraal en gunstig gelegen! Echter, koffie drinken in de zaak is helaas een teleurstelling. De bankjes zijn te smal en je glijdt er zo vanaf. De bediening is dramatisch. Kan geen glimlach van af en ze lijken meer met zichzelf bezig te zijn dan met de service. Wellicht te wijten aan onervarenheid of desinteresse. Jammer!
Ovale kerstschaal kwam gebroken binnen. Op een e-mail, met foto van de schaal, kwam een snelle reactie en een nieuwe schaal was al onderweg. Twee dagen later ontvangen, ik ben er helemaal blij mee Top service, Blond Amsterdam!
Wauw wat een winkel. Wij werden er met zijn tweeën dolgelukkig van, zoveel blond Amsterdam bij elkaar. Wij gingen er met volle shoppers weg. Na het winkelen ook nog in het café gezeten en daar genoten van een Blondie met thee.
Hippe tent, leuk als je fan bent van Blond Amsterdam. Koffie en gebak waren prima. Die roze koffie zou ik niet nemen - houd het bij de cappuccino.
Ik ben echt dol op het Blond Amsterdam servies. Alleen vind ik het jammer, dat de kwaliteit zo erg achteruit is gegaan. Voor je het weet zijn er nipjes afgebroken van het servies, of barst zomaar zonder reden de warm houd plaat, en nul klantenservice. Of erger nog, dat de onderzetter gewoon door midden breekt als je die afdoet met een doekje. Voor die prijzen die jullie hanteren verwacht ik wel kwaliteit. Ik heb de onderzetters terug kunnen brengen bij de desbetreffende winkel maar hun hadden geen nieuwe meer, dus helaas zonder onderzetters weer naar huis gegaan.
Laatste 2 mokken besteld voor de verjaardag van me moeder. Ze waren op tijd binnen gekomen. Helaas bij aankomst was er 1 kapot. Contact gelegd met blond en meteen een nieuwe beker opgestuurd gekregen. Super blij met de service!
Leuke winkel en plek om lekker iets te eten of te drinken met het eigen service. Vriendelijk personeel.
Blond Amsterdam Lijkt me een racisten organisatie. Zeker met een kopje waarbij Anne Frank al blij en levend wordt geassocieerd met Amsterdam glorie. Anne is nog net niet Blond gemaakt
Mooie zaak met een leuk aanbod aan Blond Amsterdam spullen die elders uitverkocht zijn. Daarnaast ook een leuk restaurantje om een kopje koffie te drinken.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Blond Amsterdam met het openbaar vervoer


Amsterdam, Marie Heinekenplein 110 meter
24
Amsterdam, Marie Heinekenplein 140 meter
24
Amsterdam, Ferdinand Bolstraat 230 meter
N84
Amsterdam, Vijzelgracht 310 meter
N88
Amsterdam, De Pijp 320 meter
12
24
3
52

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid