facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blom-DSW | DAF | Iveco | Fiat Professional

Blom-DSW | DAF | Iveco | Fiat Professional

Info

BLOM-DSW is de bedrijfswagenspecialist in Zuid-Holland. Als dealer van DAF, Fiat Professional, Iveco en Ginaf heeft BLOM-DSW vier sterke merken onder 1 dak

Geschiedenis

Dagelijks staan er ruim 200 gemotiveerde en professionele medewerkers vanuit zes vestigingen voor u klaar met een betrouwbaar advies bij uw keuze voor een nieuwe bedrijfswagen en op het gebied van service en onderhoud.

Ons dienstenpakket bestaat uit: verkoop bedrijfswagens, onderdelen verkoop, onderhoud en reparatie, spuiterij, schadeherstel, camperonderhoud, truckwash en financiering/lease.

U kunt bij BLOM-DSW terecht in zes vestigingen in west Nederland, te weten: Honselersdijk, Katwijk, Gouda, Zoetermeer, Zoeterwoude en Delft.

Voor ons actuele aanbod van scherp geprijsde bedrijfswagens kijkt u op www.blomdswacties.nl



"DÉ LEVERANCIER VAN UW BEDRIJFSWAGEN IN DE REGIO.BLOM-DSW is dé bedrijfswagenspecialist in Zuid-Holland. Met de vertegenwoordiging van DAF trucks, Iveco lichte bedrijfswagens en Fiat Professional bedrijfswagens heeft BLOM-DSW drie sterke merken onder één dak. Van 500 kg tot 72-ton totaal gewicht, BLOM-DSW kan het u leveren.Naast een betrouwbaar advies bij de keuze van uw nieuwe bedrijfswagen staan onze medewerkers dagelijks klaar om u te helpen op het gebied van service en onderhoud. In de loop der jaren heeft BLOM-DSW een reputatie opgebouwd op het gebied van milieuvoertuigen en het onderhoud van campers. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Nieuweweg 2, 2675BC Honselersdijk
Telefoonnummer: 088BLOMDSW
Stad: Honselersdijk
Route: Nieuweweg 2
Postcode: 2675BC



op zoek naar gerelateerd: BLOM DSW afgeleverd, BLOM-DSW Honselersdijk, TB DAF Facebook, Loven DAF Facebook, BSF DAF Facebook, Bakker DAF Facebook, verspui, daf facebook, Truckland Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ATA Autobedrijven ATA Autobedrijven 1 km Wat een schandalig zooitje, vier weken je auto kwijt en uiteindelijk niet gemaakt en ...
Recensies
zeer goed geholpen na een benarde situatie met mijn koppeling. In de avond gebeld na dat mijn koppeling het begaf want ze waren nog gewoon bereikbaar! en een afspraak met ze kunnen maken. Daarna ook gewoon professioneel en zeer aardig geholpen en de honden kregen ook nog even wat water. Zou de situatie met mijn bus niet over willen doen, maar weet wel waar ik dan heen zou gaan. Dank allen voor mijn fijne bussie weer op gang te brengen. Tom.
Gemengde ervaring. Altijd goede hulp en ondersteuning gehad. Dit keer wilde men mijn bus liever niet aannemen om te repareren ivm de vele onzekerheden. De diagnose was uiteindelijk gratis omdat Truckland Almere mij dit ook al had medegedeeld en mij verwees naar een specialist zoals Blom DSW. Ik blijf nu zitten met een bus die slecht start.
Staan altijd voor je klaar.
Onze bedrijfsbus hier gekocht. Prima communicatie, goede service en vriendelijk te woord gestaan door een medewerker! Nog geen moment spijt gehad om met dit bedrijf in zee te gaan. Groet, Charissa. Bloemen met Stijl.
Geweldige garage, staan altijd gelijk voor je klaar, kleine dingen worden direct verholpen. Top service!
Prima zaak . Ik wordt er altijd vlot geholpen .
De mensen zijn aardig alleen de auto’s bijzonder slecht. Met 2 DAF’s dubbel zoveel problemen, vergeleken met 14 Scania’s.
Gisteren een defecte vrachtwagen daar afgeleverd, perfect geholpen en gratis koffie
Prima geholpen ff afspraak gemaakt voor wat reparatie's.
Goed bedrijf, leuk personeel....gelijk maar auto aangeschaft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid