facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blom Brood- en Banketbakkerij

Blom Brood- en Banketbakkerij
Adres: Spoorlaan 4, 2471 AV Zwammerdam, Nederland
Telefoonnummer: 0172 612 338
Staat: Zuid-Holland
District: Alphen aan Den Rijn
Stad: Zwammerdam
Route: Spoorlaan
Huisnummer: 4
Postcode: 2471 AV


Openingstijden

maandag: 08:00–17:30
dinsdag: 08:00–17:30
woensdag: 08:00–13:00
donderdag: 08:00–17:30
vrijdag: 08:00–17:30
zaterdag: 07:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Verrassende locatie waar ik al vaak voorbij was gefietst, maar zeker aan te raden als koffiesstop. En deze bakker heeft natuurlijk ook altijd wat lekkers bij de heerlijke koffie!
Heerlijke ouderwetse dorps bakker!
Overduidelijk ben ik vergeten wat een lekker sesam/maanzaad/tijger bolletje krokant is. Denk dat het in de tijd zit die het krijgt om te rijzen.. een dun crispy laagje van buiten heerlijk zacht van binnen. Ook de gebakjes, ham kaas croissants, en appelbeignets waren heerlijk! Aanrader om even te stoppen en te shoppen. Altijd vriendelijk geholpen.
Deze bakker staat bekend als zijnde goed. Toch zijn er mensen die hier hun twijfels bij hebben. Onze bruidstaart was destijds een gevalletje 100 in een dozijn. De klantvriendelijkheid laat bij de verschillende personeelsleden wat te wensen over waardoor ik wel 2 keer nadenk voor ik hier iets ga kopen. Een speciaalzaak staat bekend als zijnde prijzig. Deze bakker vind ik aan de prijzige kant. Toch bijzonder dat Zwammerdam nog een bakker heeft!
We kwamen tegen sluitingstijd aan met 6 vermoeide wandelaars...het winkelmeisje plaatste stoeltjes en tafel buiten, zette verse koffie bij verse gevulde koeken. Vriendelijk en we hebben genoten !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid