facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blokker Leek

Blokker Leek

Info

Blokker is een landelijke winkelketen met huishoudelijke artikelen, alles voor de keuken, speelgoed en artikelen voor de tuin.



"Blokker is de winkel voor iedereen, met een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden en schoonmaken, koken en bakken, eten en tafelen, reizen en wonen. Bestel gemakkelijk en snel en laat thuisbezorgen of haal af bij een van onze 600 winkels. Vandaag bestellen is vandaag afhalen in de winkel, en als je voor 23:59 bestelt, heb je je bestelling morgen al in huis. Bovendien bieden we gratis bezorging vanaf €25.- aan, zodat je je bestelling makkelijk en comfortabel thuis kunt ontvangen. Dus of je nu op zoek bent naar een stofzuiger, prullenbak, airfryer of waterkoker, bij Blokker vind je wat je zoekt."
Adres: Bosweg 1, 9351aa Leek
Telefoonnummer: 0594-517696
Stad: Leek
Route: Bosweg 1
Postcode: 9351aa


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Blokker Roden, HEMA Leek, Action Leek
Recensies
Zeer slecht geholpen, kom met een strijkijzer terug met nog een jaar garantie maar de blokker in leek is niet thuis. Deze tefal strijkijzer valt steeds uit en blokker leek is niet thuis. Deze dame zei zelfs ik zeg verder niets want dit kan tegen mij gebruikt worden. Idd daar heeft ze gelijk in ik kom hier wekelijks maar dat is helaas over om een strijkijzer van €40,-. Slechte service blokker online winkels zoals bol en cool bleu staan voor wat ze verkopen maar de blokker in leek niet . Jammer van deze gemiste kans Blokker leek!!!
Prima goede winkel
Winkel met vast personeel wat er al jaren werkt. Is overal goed van op de hoogte. Als terugkerende klant vind ik dat erg fijn! Alleen het nieuwe jonge personeel daar kan ik niks mee. Weet niets, zoekt niets op. Beantwoord vragen alleen maar met 'weet ik niet' of 'nee'. Als klant kan ik daar vrij weinig mee. Verder vind ik het bijzonder jammer dat het assortiment zo is gekrompen en ik zoveel online moet regelen. Ik kom daar juist om online te vermijden.
Ik kom al jaren bij de Blokker in Leek. Dus je kunt spreken van een vaste klant. Nu heb ik daar een dikke twee maand geleden een staafmixer gekocht van Tomado. Helaas dat ding is stuk. Door omstandigheden ben ik de bon kwijt maar verder is dat ding nog compleet met doos en boekje. Ik ben terug gegaan naar de winkel. Nee ze moesten echt een bon hebben. Of een afschrift. Ik heb toendertijd contant betaald. Heb vandaag nog weer telefonisch contact gehad of er dan geen andere oplossing was. Nee hoor dat hadden ze niet. Ik vind het niet leuk dat ze niet eens proberen om het voor beide partijen op te lossen of dat ze meedenken over een oplossing . Ik kom dus ook nooit weer terug bij deze zaak.
Zo fijn dat deze Blokker er nog is. Ik mis deze zaak in Roden. Ze hebben gewoon bijna alles op huishoudelijk gebied waar vind je dat tegenwoordig nou nog qua kwaliteit?
Ik ben goed geholpen bij het aankopen van een nieuwe stofzuiger. Bovendien kreeg ik de stofzuiger voor de actieprijs die pas de volgende week geldig was.
Vrolijke dames die ons goed hielpen. Herder mesjes recht gevonden in de aangekomen lading. Super service
Prima winkel voor je huishoudelijke spulletjes, maar de oude Blokker stijl vond ik toch meer hebben.
Leuke winkel met behulpzaam personeel. Nog steeds de Blokker van vroeger. Ik kom er zeker weer!
Nette winkel vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid