facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blokker

Blokker
Adres: Pampusweg 6 , Muiden 1398 PT, NL
Telefoonnummer: 0294 418 844
Stad: Muiden
Route: Pampusweg 6
Postcode: 1398 PT


Openingstijden

Maandag: 09:00-19:00
Dinsdag: 09:00-19:00
Woensdag: 09:00-19:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: blokker folder, blokker catalogus, blokker huishoudelijke artikelen, blokker rotterdam, blokker openingstijden, blokker tuin, blokker amsterdam, blokker speelgoed
Recensies
Ruime sortering, maar helaas onvriendelijk en onbehulpzaam personeel. Ik vroeg waar een product lag en toen werd me gezegd dat ik maar naar de Action moest gaan. Jammer dat er op die manier met klanten wordt omgegaan.
Netjes filiaal van de Blokker. Het assortiment is ruim, bij de Maxis verwacht je een groter filiaal. Het personeel was vriendelijk. Wel is er veel speelgoed verkrijgbaar.
Prachtige en opgeruimde winkel, vriendelijk personeel.
Voor de tweede keer voel ik mij in de maling genomen door de filiaal manager. Een ego dat klanten niet meer laat terugkomen. Beetje klaar met het welles / nietes gedrag. Er moet veel gebeuren voordat ik een review schrijf. Voel me als klant NIET gehoord en er wordt niet oplossingsgericht met je meegedacht!
Onprofessionele bedrijfsleider, geen oogcontact geen goeiedag, helpt je nergens mee. Onopgevoede hond vermijden die handel hier!!
Mooi groot en net filiaal met een ruime sortering. Een absolute aanrader om hier te winkelen.
Geen aanrader voor iets aan te schaffen met een onvriendelijke leidinggevende die niet meegaat met de klant om iets op te lossen
Mooie ruime winkel heel aardig personeel wordt goed te woord gestaan ,is een artikel niet op voorraad dan bestellen ze het voor je zeer tevreden .
Wat een klantonvriendelijk personeel, ongelooflijk!
Goed dat Blokker heeft besloten dat zij wat winkel indeling betreft op tijd wakker geworden zijn, leuk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid