facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blokker

Adres: Korte Baan 25 , Nootdorp 2632 GL, NL
Telefoonnummer: 015 361 2098
Stad: Nootdorp
Route: Korte Baan 25
Postcode: 2632 GL



op zoek naar gerelateerd: Action Nootdorp, Blokker Pijnacker, Blokker winkels, Koopzondag Blokker, Blokker Hoorn, Blokker Hengelo, Blokker Leidschenveen, Blokker Echt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keukenstudio Paul van Vliet Keukenstudio Paul van Vliet 251 meter Zo kan een keuken verkopen ook. Geen populaire praatjes maar een advies op maat, geen...
LintEasy LintEasy 723 meter LintEasy is gebouwd op de basis van het leveren van de hoogste kwaliteit Lint Remover...
Recensies
Fijn dat er nog fysieke Blokker winkels zijn met allerhande huisraad. Tijdens het winkelen even binnengewandeld en geslaagd voor een prachtige digitale keukenweegschaal die goed werkt.
Prima service, goede kwaliteit handdoeken
Vanmorgen een windlicht aangeschaft. Alles door de medewerkster zeer zorgvuldig ingepakt zodat ik het als cadeau kon verzenden. Wat een top service!
Een trieste zaak waar heel Nederland altijd veel teveel heeft betaald voor huishoudelijke artikelen. Internet zou slechts een modegril zijn. Links en rechts ingehaald door Action. Nu krampachtig via stuntprijzen goodwill proberen te kweken. Dit is een keten die ik niet zal missen als het uit het winkellandschap verdwijnt.
Grote uitgebreide winkel gingen voor senseo ontkalker deze hadden ze, ook grote sortering koffieautomaten en water kokers. We liepen de winkel rond kwam geen einde aan, van alles op huishoudartikelen.
Ja leuke winkel vriendelijk geholpen door een jonge man die behulp zaam was. En ze doen met je mee kijken. En als het er niet staat het produkt gaan ze toch op onderzoek uit en komen ze je tegemoet met het produkt dat ergens verstopt is. Prima winkel.
Wat een fijne winkel en goed personeel. Had er iets gekocht en toen ik bij de auto kwam bleek de inhoud er niet in te zitten. Ben terug gegaan kreeg gelijk een nieuwe ze deden niet moeilijk. Bedankt voor jullie vertrouwen.
Zeer geringe bevoorrading en assortiment. Valt zeer tegen van A-merken leverancier/verkooppunt. Ik kom vaak van "een koude kermis thuis". Incapabel personeel/verkopers. Concurrent discounters minstens zo goed!
Als je niet weet waar je iets moet halen ga je naar Blokker. Super uitgebreid assortiment. Ook leuk om lekker te snuffelen.
Goed en niet slecht. Maar soms heeft geen voorraad dat is vervelend.. Ik snap niet dat blokker groot en toch geen voorraad!! Verder Succes..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid