facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blokker

"Blokker is de winkel voor iedereen, met een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden en schoonmaken, koken en bakken, eten en tafelen, reizen en wonen. Bestel gemakkelijk en snel en laat thuisbezorgen of haal af bij een van onze 600 winkels. Vandaag bestellen is vandaag afhalen in de winkel, en als je voor 23:59 bestelt, heb je je bestelling morgen al in huis. Bovendien bieden we gratis bezorging vanaf €25.- aan, zodat je je bestelling makkelijk en comfortabel thuis kunt ontvangen. Dus of je nu op zoek bent naar een stofzuiger, prullenbak, airfryer of waterkoker, bij Blokker vind je wat je zoekt."
Adres: Dorpsstraat 35 , Rosmalen 5241 EA, NL
Telefoonnummer: 073 521 2293
Stad: Rosmalen
Route: Dorpsstraat 35
Postcode: 5241 EA


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Blokker winkels, HEMA Rosmalen, Blokker Den Bosch, Hema Rosmalen openingstijden, Koopzondag Blokker, Blokker Hoorn, Blokker Hengelo, Blokker Echt
Recensies
Vriendelijk personeel, om een voorbeeld te noemen mijn Senseo apparaat was kapot, en had geen aankoopbon meer er werd geen probleem van gemaakt, want als ik aan kon tonen op mijn internet bankieren dat het bedrag afgeschreven was, accepteerde ze ook. Ik was geholpen, en alsnog kon mijn apparaat gemaakt worden, dus helemaal top., en mijn complimenten naar Blokker toe. Grt, Belinda
Het is een goede winkel waar ze veel nuttige producten verkopen, het personeel is zeer vriendelijk en helpt iedereen goed. Ik raad het zeer aan om her de volgende keer uw producten te kopen. Een nadeel is wel dat het er vaak erg druk is en je lang moet wachten bij de kassa, daarom geef ik 3 sterren en geen 4.
Vriendelijk personeel, mooi ingerichte en netjes geordende winkel. Als je iets niet kunt vinden of het blijkt niet te passen / goed te zijn, dan helpt en staat het personeel je altijd vriendelijk. Het is er fijn winkelen.
Waardeloze bediening. Komen de klant niet tegemoed als zij in de winkel een product niet goed geprijst hebben. Nemen geen verantwoordelijkheid voor hun eigen fout. Totaal niet klantvriendelijk. Snap zo heel goed dat het met de Blokker niet goed gaat.
Winkel voor huishoudartikelen en benodigdheden voor in de keuken. Vriendelijk personeel. In de nabijheid zijn voldoende parkeergelegenheden.
Weinig gebruiksprodukten, personeel weet amper wat er staat en anders: “Bestel maar online.” Nou, dat doe ik dan ook of ik ga naar een andere vestiging!
Blokker Rosmalen top winkel ze hebben veel en netjes gesorteerd ook nog in de namiddag, en niet te vergeten de vriendelijke bediening ,top
Leuke winkel, groot assortiment, vriendelijk personeel.
Mooie winkel,helaas en, dat gebeurt te vaak, uitverkochte producten. Personeel vriendelijk
Een gewone Blokker. Als je geen haast hebt kun je het tegen een fractie van de prijs bij Aliexpress bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid