facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BLOKKER

Adres: 27 Lange straat, 9671 PA Winschoten
Telefoonnummer: +31597431368
Stad: Winschoten
Route: 27 Lange straat
Postcode: 9671 PA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Bouwmarkt Praxis Bouwmarkt 558 meter Bouwmarkt die t dichtsbij voor mij is. Personeel is netjes. Soms kan de voorraad van ...
Recensies
Altijd goed geholpen door het personeel en organisatie is goed en goedkoop. Net weer eens een aankoop gedaan blijft gewoon een aanrader
Oplossingsloos niet meedenkend personeel! We hebben wat op de site gezien en willen dat graag in de winkel bestellen omdat je op de site geen tegoedbonnen kan gebruiken boven de 50€. Helaas was hun bestel apparaat naast de kassa even buiten gebruik.. alles moet blijkbaar digitaal.. we werden naar huis gestuurd..bestel maar online..geen verdere oplossing.. we kopen nu ergens anders!!
Jammer, koop je iets samen met je zoon. . Iets speelgoed met aanbieding voor €5.. Onze kind helemaal blij.. Gelukkig... thuis voor wij de speelgoed wouden openen, zag ik de bon.. €15 had ik betald i.p.v. €5. Dus snel fietsen en terug naar de winkel. Was een fout prijskaartje zei de manager want sommige klant plakt de verkeerde prijskaartje in andere spullen. Ik niet moeilijk doen had terug geld gekregen van €15. Dus moest weer een leuke en niet duur speelgoed zoeken in Blokker winkel. En ja hoor daar in andere plankje stond ook precies hetzelfde Ninja turtle speelgoed van andere karakter WAS DUIDELIJK gewoon HUN FOUT... ik was naar de medewerker of Manager ook laten zien de gele prijskaartje van € 9.99 nu €5.00. Dus die speelgoed was ook meegenomen en zei toch kan ze niet de speelgoed laten voor €5. Nou ik vraag me af... wat als ik niet de bon gezien dat ik €15 betald ipv van de prijskaartje €5... dan is pech. Wat als de speelgoed al geopend is voor ik de bon gezien... dan ben ik verplicht om dat €15 speelgoed kopen met prijs van €5... ook pech. Zo jammer hoe kunnen ze in de speelgoed prijskaartje FOUT maken. Hoe groot is de kans dat een moeder zal een kind wat speelgoed laten kiezen en vervolgens ben je bij de kassa met duurder prijs.. wat dan als die is 3 keer duurder dan je budget? Misschien volgende keer gewoon van de aanbiedingen heel goed opletten wat je gaat betalen.
"Fijn dat wij er zijn". Dé slogan van Blokker. Nou mooi niet dus. meerdere zéér slechte ervaringen met producten maar vooral met het personeel. Met name de zichzelf noemende Ass. Manager weet van wanten als het om klantonvriendelijkheid gaat. Wat mij betreft hoog tijd dat die bedrijf definitief verdwijnt. Met deze wijze van omgaan met klanten zal dat niet al te lang meer duren . Gauw ruimte maken voor kleine klantgerichte ondernemers.
Ben nu 2 keer in de winkel geweest om iets wat in de folder staat te kopen. Beide keren hebben ze de producten niet. Zelfs als ' in het systeem staat' dat ze het wel moeten hebben. Personeel is wel behulpzaam al is er op koopavond en weekend een dame die echt van van niks weet....zelfs geen geld kan wisselen.
Van alles en nog wat in het assortiment op huishoudelijk en op interieurgebied en ook veel gebruiksapparaten. Een bedrijf met veel historie.
Van alles te koop in de huishouding.
Grote winkel. Zeer ruim assortiment. Prettig om te winkelen. Vriendelijke behulpzaam personeel.
Zeer goede service. Heel vriendelijk geholpen en meedenkend.
Een parkeer plaats in de buurt zou wel fijn zijn. Voor de rest een heel nette winkel en een ruime keuze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid