facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blokker Brunssum

Blokker Brunssum

Info

Blokker Brunssum is een winkelketen met huishoudelijke artikelen, speelgoed en artikelen voor woninginrichting

Adres: 't Winkelcentrum 10, 6441 BZ Brunssum
Telefoonnummer: 045 564 6505
Stad: Brunssum
Route: 't Winkelcentrum 10
Postcode: 6441 BZ


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: HEMA Brunssum, Action Brunssum, Blokker Heerlen
Recensies
Mijn zoontje had een kommetje voor me gekocht voor kerst. Bij het uitpakken bleek dat er een stukje af was. Hij ging het met de bon ruilen en er werd gezegd dat ze hem niet geloofden. Uiteindelijk heeft hij toch een nieuw kommetje gekregen maar het was een uitermate vervelende ervaring voor een onschuldig kind. En meteen ook onze laatste ervaring met jullie. Ik doe mijn best om stenen winkels te steunen maar dan moet er wel meerwaarde zijn.
Is kleiner dan in heerlen maar wel leuk
Prima service! Ik had een klacht over een product. Men nam het serieues en het probleem werd snel en vriendelijk naar tevredenheid verholpen.
De desbetreffende medewerkster aan de kassa, licht getinte mevrouw, keek mij niet aan toen ik afrekende. Had een mondkapje op, maar dat hing onder haar kin. En ze liep er rond alsof ze er totaal geen zin in had. Niet echt een reclame voor deze mooie winkel.
Hebben ze iets in de reclame, maar niet in de winkel... dan kun je t bestellen, maar dan moet je wel de volle mep betalen en krijg je t niet voor de reklameprijs. Belachelijk gewoon. Mij zien ze er nooit meer. T gaat niet goed met blokker? Logisch als je zo met je klanten omgaat Ook was t personeel niet vriendelijk, eerder bot
Ik kwam iets terug brengen vandaag maar het bleek niet mogelijk omdat het apparaat al gebruikt was. Nou snap ik dat wel maar dan slaat een man waarvan ik denk dat het de filliaal manager is me toch een lelijke toon aan zeg. Ouwe knar moet wat manieren leren. Laatste keer dat ik bij Blokker nog wat koop. Ik neem me geld wel voortaan naar Bol.com. Hebben tenminste een betere retour regeling.
De twee langst werkende vrouwelijke winkelbediende. Wat zijn ze verschrikkelijk zeg ontzettend onvriendelijk.
Let goed op je kassabon en gooi hem niet weg klopt niks van
In de Blokker winkels van Kerkrade tot Beek verkopen ze je bijna altijd nee als je voor vervangende onderdelen gaat.In Brunssum alles voorhanden.Dus ga je gewoon naar Brunssum ook goede service.
Goede huishoudelijke spullen zaak, waar je nog leuke koopjes kunt uithalen. Net iets beter dan de Action.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid