facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blokhuttengoedkoop

Blokhuttengoedkoop

Info

de specialist van het noorden als het gaat om blokhutten en tuinhout!

Geschiedenis

www.blokhuttengoedkoop.nl is een onderdeel van R. Kingma Bouw dit is een bouwbedrijf in Friesland die geniet de reputatie van een creatief als ondernemende, midden grote bouwer. R. Kingma is gevestigd in Hommerts, onder de rook van Sneek en is actief in geheel Noord Nederland.
R. Kingma Bouwbedrijf is sinds 1994 werkzaam in de bouwwereld en heeft zich gespecialiseerd in verschillende facetten.

woningbouw,
utiliteitsbouw,
verbouwingen ,
badkamer renovatie.

R. Kingma Bouwbedrijf is een financieel gezonde organisatie.
Met een jong en dynamisch team.

Het eigentijdse management vertegenwoordigt een open, laagdrempelige bedrijfscultuur. Deze wordt gekenmerkt door kwaliteitsbesef, uitstekende consumentgerichtheid, verantwoordelijkheid, vooruitdenkend, milieuzorg, flexibiliteit en grote mate van slagvaardigheid.
Kingma Bouw werkt volgens een modern, gecertificeerd bedrijf met VCA. Waarmee zij haar belang onderstreept dat gesteld wordt in een moderne organisatie die constant bezig is met het verbeteren van kwaliteitsprocessen, veiligheid op de bouw en grote mate van werkplezier voor de werknemers.

Ervaar de gepassioneerdheid van een totaal bouwer met een geheel eigen visie en kijk op diversiteit in bouwen en het ontwikkelen van nieuwe bouwprocessen, waarbij het functioneren van R. Kingma Bouwbedrijf gericht is op uitstraling en kennisoverdracht. Dit geeft R. Kingma Bouwbedrijf een toegevoegde waarde voor uw woning met samenwerking als strategie tussen alle partijen.
Bouwbedrijf Kingma heeft een tal aan dealerschappen onder zijn hoede om de klanten te kunnen voorzien van diverse hoogwaardige kwaliteteitproducten.
Tuinhout dient een belangrijke rol te vervullen voor het verhogen van het aanzien, sfeer en comfort in uw tuin.
Verras uw kinderen met een Jungle Gym speeltuin!
Bij Jungle Gym vindt u veilige houten speeltoestellen die creativiteit en speelplezier in een vertrouwde omgeving bieden. En wat is er leuker dan zelf een speeltoestel voor uw kinderen te bouwen.
Met de doe-het-zelf-pakketten van Jungle Gym bouwt u eenvoudig een compleet en veilig speeltoestel in uw tuin. In de montagekit vindt u al het montagemateriaal en de accessoires die u nodig heeft, plus een duidelijke handleiding. Alleen het hout en de glijbaan ontbreken nog.
Het benodigde hout voor het speeltoestel kunt u bij Doe Het Zelf zaken, bouwmarkten, tuincentra en houthandelaren kopen waar de Jungle Gym producten verkocht worden. U kiest het speeltoestel dat u wilt, koopt het hout en eventuele uitbreidingen en u kunt direct aan de slag.

Adres: Jeltewei 246, 8622DC Hommerts
Telefoonnummer: 0515-443548
Stad: Hommerts
Route: Jeltewei 246
Postcode: 8622DC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Kingmahout, Goedkoop blokhut, Blokhut Gigant, Blokhut voorraad, Blokhut bouwer, Hego Hommerts, Tuinhuisje met overkapping Friesland, Kunststof buitenverblijf
Recensies
Beetje vreemde website dit. De blokhutten die worden aangeboden zouden allemaal op voorraad zijn. Als je dan vervolgens belt blijkt dat er een levertijd is van minimaal 4 weken of de blokhutten zijn niet meer leverbaar omdat het een verouderde collectie gaat. Nog wat werk aan de winkel ben ik bang...........
Een fijn bedrijf. Ruim opgezet. Enorm veel keus ruime showtuin. Voor alles wat je in en om je tuin zou willen hebben. Vriendelijk personeel. Gastvrije ontvangs. Ook uitleg over opbouw blokhut en plaatsen is ook mogelijk.
Compleet en duidelijk overzicht op een groot terrein van diverse uitvoeringen blokhutten overkappingen enz., speeltoestellen en mogelijke afwerkingen. Bij de receptie duidelijke voorlichting over materiaal en lakken/verf. Goede parkeermogelijkheid.
de door ons gekochte vakantiewoning werd onder lastige omstandigheden snel en vakkundig geplaatst. Aanvullende zaken werden perfect opgelost. wij zijn dan ook super tevreden
Wij zijn super tevreden met onze carport, Prima prijs vakkundig geplaatst goed en vriendelijk personeel al met al super gr. Herman & Petra
Prima firma. Goede en eerlijke informatie. Ook uitleg over opbouw blokhut en plaatsen is ook mogelijk. Ruime keuze en mooie showtuin.
Klantvriendelijk bedrijf, mooie blokhut voor een nette prijs gemonteerd en wel!
Goed bedrijf, mooie website,mooie producten en materialen met veel keus met snelle vakkundige thuisbezorging!!!
Alles dik voor mekaar daar! Dank je Arnold.
Snel, Goedkoop en Vakkundig geholopen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid