facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blokhutboot.nl

Blokhutboot.nl

Info

Blokhutboot.nl is bootverhuur maar dan nét even anders! Onze Blokhutboten zijn uniek in Nederland. Kamperen op het water was nog nooit zo leuk! Boek nu!



"Blokhutboot is bootverhuur, maar dan nét even anders. Locaties in de Biesbosch, aan de Maas en aan de Linge. Met een blokhutboot ontdek je deze prachtige natuurgebieden op een écht unieke manier.De blokhutboot, de naam zegt het eigenlijk al, is een blokhut op een boot. Dit geheel nieuwe concept is uniek in Nederland. Aan boord is alles wat je nodig hebt voor een geweldig weekend, midweek of weekje weg.Iedereen vanaf 18 jaar mag een blokhutboot besturen en een vaarbewijs is niet nodig. Al meer dan 1000 vriendengroepen en families hebben samen genoten van een Blokhutboot-vakantie."
Adres: Heerewaardensestraat 24, 6624 Heerewaarden
Telefoonnummer: 0642199171
ln.toobtuhkolb@ofni
Stad: Heerewaarden
Route: Heerewaardensestraat 24
Postcode: 6624


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Euroship Services Euroship Services 22 meter Vertaald door Google Geen slecht bedrijf. De collega's zijn echt leuk. Mijn lassercol...
Yehwang Jewelry & Accessories Yehwang Jewelry & Accessories 28 km Yehwang, der Schmuck und Accessoires Großhandel.
Recensies
Hartstikke bedankt voor deze unieke ervaring we gaan zeker nog een keer terug komen!! super goede service en mooie omgeving wilde paarden en bizons gezien zelfs een adelaar en een grote vis gevangen haha wij hebben het super naar ons zin gehad en tot dr volgende keer groeten andrew charrel en lindsay
Schone en fijne boot!!! Goede uitleg gehad. Biesbosch is echt een aanrader….wat een rust!!! Onze opstapplaats: Waspik Bij terugkomst ook weer fijn ontvangst en met hulp binnen geloodst. Enorm vriendelijke en behulpzame mensen!!
Voor mijn 50ste verjaardag lang weekend op de blokhutboot gekregen. Wij waren met zn vijven. Heerlijk genoten, douche in de buitenlucht, allemaal mooie plekken om aan te meren. Heusden prachtig, kerkdriel wat minder. Heerlijk gegeten bij de jachthaven Heerewaarden. Helaas ongelukje gehad met gasfornhuis maar blokhutpersoneel pakte het sportief op. Kortom aanrader komen zeker terug
Heerlijke midweek gevaren in de Bommelerwaard met zen tweetjes. Fijne instructie aan het begin en de blokhutboot is voorzien van alle gemakken! Wij hebben ontzettend genoten en komen zeker nog een keer terug!
Superleuke vakantie gehad. Echt een aanrader. Als het maar enigzins kan gaan we volgend jaar weer.
Fantastische ervaring om te doen! Ook de hond was welkom en heeft zich goed vermaakt aan het water. De boot is boven verwachting voorzien van alles wat je nodig hebt om een paar dagen aan/op het water te vertoeven. Werden zeer leuk/vriendelijk geholpen door de eigenaresse waar de passie voor de onderneming vanaf spat... opgestapt op de maas.
De blokhutbootervaring was prima. Wat minder prima was is dat er bedwantsen in onze boten zaten. Hier hebben meerdere mensen last van gehad gedurende deze reis.
Dat was echt een leuk weekend op de boot. Het was wel fris, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was warm in de blokhut. De boot was keurig. Kan het zeker aanraden!
Geweldige ervaring. Vriendelijk personeel en de blokhutboot heeft alles wat je nodig hebt. Daarnaast is de Bommelerwaard een erg mooie omgeving.
Prachtige omgeving. Lekkers varen met een blokhutboot wat een luxe en een goede ontvangst van de gastheer en mevrouw .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid