facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blokhuis Uitvaartzorg

Blokhuis Uitvaartzorg
"Het overlijden van een dierbare komt vaak onverwacht. Op zo'n ingrijpend moment willen wij er graag voor u zijn. Professioneel, zorgvuldig en met betrokken medewerkers.Wij kunnen het verdriet niet wegnemen, maar zorgen wel voor een waardig afscheid, dat aansluit bij uw wensen.U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken via 033 286 39 69.Blokhuis Uitvaartzorg, gevestigd in Woudenberg, verzorgt uitvaarten in de hele regio, voor cliënten van alle verzekeringsmaatschappijen.Al meer dan 30 jaar verzorgen wij uitvaarten in voornamelijk de regio Midden-Nederland. De wensen van de nabestaanden zijn daarbij ons uitgangspunt.Het verlies van een dierbare is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis."
Adres: van Goghlaan 8, 3931TP Woudenberg
Telefoonnummer: 033-2863969
Stad: Woudenberg
Route: van Goghlaan 8
Postcode: 3931TP


Recensies
Fijn bedrijf om bij te werken. Het werk wat ik mag doen is een bijdrage voor de gehele uitvaart onder deskundige leiding van het echtpaar Blokhuis.
Wat een fijne mensen, betrokken en professioneel!!! Alles tot in de puntjes verzorgd. Niets op aan te merken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid