facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blokarten Wijk aan Zee

Blokarten Wijk aan Zee

Info

Blokarten in Wijk aan Zee. Makkelijk te leren, te gek om te doen.

Geschiedenis

Blokarten in wijk aan zee. Blokarten voor iedereen en elke leeftijd. Duo Blokarts aanwezig. Onder ouderlijke begeleiding blokarten vanaf 6 jaar!



"BlokartenOf je het nu blokarten, blowkarten of Strandzeilen noemt… Dat maakt niet uit. Blokarten is één van de activiteiten die je een keer gedaan moet hebben.Kom blokarten in Wijk aan Zee bij dè blokart professionals van Blokartfun. In het weekend kan je vanaf 1 tot 20 persoon aansluiten om te racen over het beste blokart strand van Nederland"
Adres: reyndersweg 2, 1951 LA Velsen-Noord
Telefoonnummer: 0641792343
Stad: Velsen-Noord
Route: reyndersweg 2
Postcode: 1951 LA



op zoek naar gerelateerd: Blokarten IJmuiden, Blokarten Egmond aan Zee, Blokarten Bergen aan Zee, Blokarten Noord Holland, Blokarten Zandvoort, Blokarten Scheveningen, Blokarten Noordwijk, Blokarten Katwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vriendenvoetbal FC Velsenoord Vriendenvoetbal FC Velsenoord 4 km Longenpest krijgen van de fabriek naast de club maakt niet uit, gaan met die banaan!
Recensies
Top heel erg leuk om te doen ,goede spullen aardige jongens die je snel weg wijs maken in het blokkarten .mooie zonnige frisse zondag met genoeg wind om af en toe mooie snelheden te halen . Top dag
Wat een leuke ochtend: veel zon en straffe noordenwind. We waren met negen personen. Volledig gezandstraald en al en met veel energie en plezier hebben we dit samen beleefd. En super leuke begeleiding. Top uitje. Voor herhaling vatbaar.
Voor een vrijgezellenfeest 7 karts gehuurd bij de strandfabriek via Jasper. Contact vooraf was prima en vriendelijk. Het blowkarten was een succes alle dames hebben heel veel plezier gehad en gegierd van het lachen. Veel voorbijgangers hadden lol om al die blije kreten. Wij gaan zeker nog is op herhaling want ik vond het heel erg gaaf!
Wat een super leuke ervaring om te Blokarten! We kwamen eigenlijk voor het Powerkiten, maar de wind was veel gunstiger harde wind voor Blokarten. Dat leek ons best spannend 2 volwassenen + 2 Kids van rond de 13/14 jaar, maar wat zijn we blij dat we het gedaan hebben! Het is niet moeilijk of eng en de jongens hebben geheel zelfstandig kunnen blokarten. Af en toe een wieltje los: Gaaf!!! Er was ook een 2 zits blokart aanwezig om het eerst even te kunnen leren, of om het toch te kunnen ervaren als passagier. Warme chocomel in Aloha om de stoere verhalen met elkaar te delen. Het enthousiasme en flexibiliteit van Jasper maakte dat wij een Top Dag hadden! Thanks!!! Gaan we zeker nog eens doen.
Afgelopen zondag wezen Blowkarten met me maat. Ontzettend goed geholpen door Jasper en Humphrey. Contact verliep uitstekend. Er was genoeg wind om snelheden tot 50 km/h te halen. Zeker een aanrader als lekker wilt rossen over het strand. We komen zeker nog een keer terug met een hogere windkracht! Jasper bedankt
We hebben vandaag een super leuke middag gehad met het blokarten. Lekker veel wind en een zonnetje om hard te gaan. Genoeg ruimte om je ding te doen, heerlijk! De begeleiding was erg vriendelijk en behulpzaam. Een mooie locatie, dus een aanrader.
Erg leuk om te doen, professionele organisatie, je wordt goed begeleid en snelle communicatie. We komen hier zeker nog een keer terug!
Wat een ontzettende leuke familie activiteit. Jasper was enorm behulpzaam zodat opa gebracht kon worden tot aan het strand. Blokarten zelf echt super leuk om te doen. Echt niet moeilijk. Alleen maar grote glimlachen gezien.
Super leuke middag gehad met onze kinderen van 17 en 14. Professionele, zeer ervaren begeleiding door 2 zeer relaxte heren. Top ervaring, we doen dit graag nog een keer!
Super vette ervaring om een keer te doen! Hele duidelijke uitleg en je kan meteen beginnen! Echt heel veel lol gehad! Het is toegankelijk voor iedereen! Je moet het een keer gedaan hebben ook is Jasper goed bereikbaar en reageert hij snel op al je vragen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid