facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloggerfields Bloggers

Bloggerfields Bloggers

Info

Bloggerfields is een conceptstore in Huissen (gemeente Lingewaard) met Kindermode, Damesmode, sieraden, tassen, lifestyle en fotografie. Daarnaast heeft Bloggerfields een online shop waar je “twenty four” inspiratie kunt op doen.



"Bloggerfields is een unieke damesmode zaak / conceptstore dat gevestigd is in het mooie stadje aan de Rijn; Huissen gemeente Lingewaard nabij de twee grote steden; Arnhem en Nijmegen.Bloggerfields heeft een online shop waar je twenty four inspiratie kunt op doen en waarbij je de leukste items shopt. Het concept is vernieuwend en past helemaal in deze tijd.De Oprichtersters; Susan Broekman en Monique Bouwmeister kennen door hun jarenlange ervaring de kneepjes in het vak. Zij zagen een nieuwe uitdaging in het creëren en combineren van velden fields geïnspireerd door bloggers op het web.Zij onderscheiden zich door de collectie damesmode van merken die je niet overal kunt vinden."
Adres: Vierakkerstraat 51, Huissen
Telefoonnummer: 0263827796
ln.sdleifreggolb@ofni
Stad: Huissen
Route: Vierakkerstraat 51


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stubborn Stubborn 3 km Koppige ontwerpen voor kinderen
Recensies
Onze dochter kreeg hier vandaag haar eerste oorbellen, gaatjes schieten dus. Dat was best spannend maar de mevrouw bleef heel geduldig en lief voor haar. En nu hebben wij een heel stoer meisje mét oorbellen. Bedankt!
Mijn oma heeft hier een wollen trui gekocht, met twee keer wassen al helemaal aan het pillen. Mee terug geweest, uiteindelijk goed geholpen. Ze heeft een tegoedbon gekregen voor het bedrag van de trui en kan iets nieuws uitzoeken.
Als fijn om bij Bloggerfields.nl te shoppen. Veel keuze en persoonlijk advies. We komen altijd met een goedgevulde tas thuis.
Zeer leuke winkel wordt er goed geholpen en vriendelijk
Gevarieerde collecties, altijd weer wat nieuws!
Fijne winkel en met vriendelijk personeel.
Leuke inspirerende winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid