facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemsierkunst Rutten

Bloemsierkunst Rutten
Adres: Nieuwstraat 11, 6021HP Budel
Telefoonnummer: 0495-491288
Stad: Budel
Route: Nieuwstraat 11
Postcode: 6021HP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Meester bloembinder, Bloemen Beckers Diepenbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beckers Meesterbloembinders Beckers Meesterbloembinders 264 meter Wat heerlijk om zo'n prachtig bloemstuk cadeau te mogen geven aan iemand. Doordat ze ...
Bloemwerk Lydia Bloemwerk Lydia 1 km Bloemist
Recensies
Heel mooie bloemen maar blijkbaar slechte kwaliteit, na twee dagen was er niks moois meer aan het boeket. Na melding hierover alleen maar zeer onvriendelijke mails. Zeer spijtig, was een duur, geleverd cadeau.
Mooie verse bloemen en planten , fijn behulpzaam personeel.
Niet meer wat het geweest is. Slechte kwaliteit bloemen. Zaterdag gekregen en woensdag al veel hangende koppen. Vertel Je het daar, krijg je als antwoord. Wat voor water en verzorging. Met andere woorden licht aan je zelf. Slechte service of te wel garantie tot aan de deur!
Wederom slechte bloemen gehad boeket gekocht 16,95 was na drie dagen al met hangende koppen op de tafel. dit vermeld en ze zei vrolijk dat het kwam door verandering van temperatuur van de koudere bloemen zaak naar warme woonkamer . Ik vind dat een slecht antwoord en geen goede service. Koop dus NOOIT geen bloemen meer daar.
Je komt binnen wordt meteen netjes begroet, en daarna gewoon een verrassing wat er allemaal staat keuze was groot was ook meteen geslaagd en ze hebben erg veel moeite gedaan om het.perfect in te pakken. Daarom zal ik eerst bij hun kijken als ik weer iets nodig heb.
Telefonisch goed bereikbaar, denken mee & reageren snel terug. Een bloemen-abbonnement snel geregeld. Rekening verdeeld in handige betaal-verzoekjes voor de groep. En mooie bloemen natuurlijk! Site laat duidelijke voorbeelden zien in verschillende stijlen. Beter, sneller en mooier dan de bekende tvconcurrent als je t mij vraagt. Dus de moeite van een review wel even waard.
Klantvriendelijke mensen en ontzettend leuke spullen waar je hebberig van wordt.
Geweldig, bijna dagelijks verse aanvoer bloemen van de veiling.
Leuke zaak. Vriendelijk personeel. En goeie service.
top zaak.mooie bloemen goede bezorgservice.vriendelijk als ik ze bel.vanuit zaandam bestelt en bezorgt bij mijn vader in budel dorplein..zeer tevreden.iedereen bedankt voor de goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid